Cum sa depozitam eficient si estetic lemnele de foc – Idei practice

Cum sa depozitam eficient si estetic lemnele de foc – Idei practice

Va vine sa credeti sau nu, dar si depozitarea lemnelor poate fi facuta intr-un mod creativ. Pentru ca da, si in acest caz, ne putem pune imaginatia la incercare. Urmarim asadar un articol cu idei care ne arata cum sa depozitam eficient si estetic lemnele de foc.


Cum sa depozitam lemnele de foc – Idei practice

Desi ne aflam in plina vara si ne gandim mai mult la concediu decat la procurarea lemnelor pentru foc, este bine sa ne gandim si la acest lucru. Dar exista si o parte mai putin placuta. Mai precis stivuirea lor. Insa chiar si asa putem face din asta o activitate placuta. In sensul ca le putem depozita cat mai estetic. In plus putem castiga o multime de spatiu in curte daca stim sa le depozitam eficient.

cum sa depozitam cum sa depozitam cum sa depozitam cum sa depozitam

Cum depozitam eficient lemnele de foc in standuri din metal

Standurile din metal reprezinta cel mai eficient mod de a stivui lemnele pentru foc. Ele pot fi amplasate atat in curtea principala cat si in apropierea casei astfel incat sa le avem la indemana. Asadar sa aflam impreuna cateva idei de depozitare a lemnelor in standuri pe verticala, standuri care pe langa faptul ca sunt eficiente mai sunt si estetice.

cum sa depozitam cum sa depozitam cum sa depozitam

O gospodarie ordonata inseamna nu doar sa eficientizam spatiul ci si un ambient placut

Cu aceste idei practice, pe langa faptul ca vom avea o gospodarie ordonata, vom beneficia si de un ambient placut. In sensul ca putem crea decoruri minunate pana si din lemnele de foc. Ceea ce duce la un design interesant in curte. Si veti vedea in imaginile de mai jos de ce am afirmat acest lucru.


Va invitam asadar sa profitati de aceste idei practice, idei prin intermediul carora aflati cum sa depozitati cat mai eficient, dar si estetic, lemnele din curte.

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI