Cum să împăturești șervetele creativ pe masa de Crăciun

Cum să împăturești șervetele creativ pe masa de Crăciun

O mulțime de modalități creative și frumoase pentru a împături șervetele într-un mod creativ pentru o masă de Crăciun cu adevărat deosebită.


Perioada renumită a sărbătorilor de iarnă este un prilej nemaipomenit pentru a ne aduna împreună cu cei dragi la masa de Crăciun. Pe masă punem atât preparate, cât și ornamente frumoase, lumânări parfumate și șervete aranjate în moduri deosebit de frumoase.

Cum aranjăm șervețele pentru farfurii

Șervetele din materiale textile sau șervețele de masă sunt elemente semnificative care conferă un efect deosebit de frumos pe masa de Crăciun.

Acestea pot fi aranjate folosind inele deosebit de frumoase, însă ele pot fi și poziționate într-un mod clasic pe masa de Crăciun. Dacă optezi pentru șervețele, acestea se găsesc în diferite modele cu tematică de Crăciun.


Dacă alegi șervete frumoase, acestea oferă un efect armonios pe masa ta de Crăciun. Șervețelele sunt de unică folosință, însă șervetele din material textil pot fi folosite de mai multe ori. Acestea oferă o notă stilistică în servirea oaspeților lângă preparatele delicioase și aranjate frumos pe care le poziționezi pe masă.

Poți utiliza inele cu un aspect desăvârșit, inele calitative cu care să împături și tu șervetele. Acestea pot fi poziționată chiar pe farfuriile tale, oferind un aspect frumos și elegant mesei tale festive.

Designul pe care îl alegi de la aceste șervete poate fi unul clasic, însă poți opta și pentru imprimeuri festive, moderne și elegante care să ofere o notă de sărbătoare și colorată decorului tău.


Din articolul de mai jos poți să te inspiri și tu pentru a alege idei creative despre cum să împăturești șervetele.

Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

Cum să aranjezi masa de Crăciun: de la ornamente, șervete, dar și preparate

 

Alternative nebănuit de frumoase pentru bradul de Crăciun de anul acesta

Cum decoram bradul de Craciun – Idei spectaculoase, pe placul tuturor

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI