Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

0
168

Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

Poți petrece timpul pe terasa casei tale chiar și iarna, cu ajutorul ornamentelor potrivite și cu o instalație de încălzire corespunzătoare.


Chiar și în perioada sărbătorilor de iarnă poți alege să îți petreci timpul afară. Cu ajutorul unei terase este corespunzător încălzite te poți bucura de momente petrecute în familie, în propria gospodărie.

În ceea ce privește amenajarea pentru spațiul din exterior, vei avea nevoie de câteva corpuri de mobilier. Acestea pot fi reprezentate de câteva scaune mari, relaxante, dar și de o măsuță pe care să pui gustările, băuturile, dar și diferite alte accesorii. Terasa poate fi amenajate chiar în fața casei tale, iar tu vei putea să-i schimbi decorațiunile în funcție de fiecare anotimp în parte.

Amenajarea unei terase superbe

Pentru a te bucura de o terasă fantastică, ai nevoie de câteva ornamente care să facă acest loc absolut superb, dar și relaxant. Unele dintre aceste ornamente constau în pături pufoase, perne, dar și un încălzitor pentru zilele ceva mai friguroase.


De asemenea, nu uita că toate corpurile de iluminat sunt create pentru a îți schimba ambientul din curte. Dacă îți dorești un ambient intim, relaxant, noi îți recomandăm să optez pentru corpuri de iluminat lumină galbenă. Acestea sunt ideale pentru momentele în care doar îți dorești să bei un pahar de vin împreună cu cei dragi. Corpurile de iluminat albe sunt perfecte pentru a te concentra sau pentru a lumina locul.

Loc pentru foc de tabără

Ai nevoie de un loc ideal pentru un foc de tabără. Acesta este perfect pentru nopțile de toamnă, aici putând și să te bucuri de bezelele americane (marshmallows), dar și de căldura pe care focul ți-o oferă.

Lemn plus corpuri de iluminat – Combinatia ideala pentru decoratiuni frumoase

Corpurile de iluminat din curte, o adevarata relaxare la ceas de seara

Corpuri de iluminat superbe pentru a avea o curte de basm seara

Cum sa amenajezi curtea absolut superb folosind corpuri de iluminat

sursa foto: Pinterest