Cum sa reamenajam spatiul destinat florilor de apartament

Cum sa reamenajam spatiul destinat florilor de apartament

Cunoastem cu totii beneficiile florilor in casa. Sunt frumoase, colorate dar mai ales de toate, sunt vii. Vii pentru ca produc oxigen. Insa atunci cand avem prea multe ghivece cu flori, aceasta reprezinta o problema. O problema pentru ca nu stim cum sa gestionam coltul verde la care nu vrem sa renuntam. De aceea propunem sa aflam de aici cum sa reamenajam un astfel de spatiu.


Cum sa reamenajam spatiul destinat ghivecelor cu flori – Idei practice

Lipsa spatiului din apartament ne face sa renuntam la plantele pe care le indragim atat de mult. Tot lipsa spatiului ne determina sa alegem diverse locuri pentru a le expune. Ca de exemplu pervazul. Nimic rau in asta. Beneficiaza de lumina naturala cat mai multe ore pe zi, dar nu ne putem bucura de splendoarea lor. Tocmai de aceea, pentru a le organiza cat mai bine, venim cu o serie de idei de suporturi pe verticlala. Sunt estetice si se potrivesc oricarui stil de amenajari.

cum sa reamenajam cum sa reamenajam cum sa reamenajam

Suporturi din lemn care pun in valoare interiorul

Pentru a evidentia un ambient placut si primitor, ar trebui sa ne preocupe ideea de a aduce accente naturale in decor. Ei bine, suporturile din lemn, impreuna cu plantele aduc naturalul in decor. Tot impreuna completeaza interiorul si il transforma intr-un spatiu confortabil.

cum sa reamenajam cum sa reamenajam cum sa reamenajam

Cum sa castigam cat mai mult spatiu pentru florile de apartament

Cum sa castigam cat mai mult spatiu pentru florile de apartament? Este lesne de inteles raspunsul. Castigam spatiu cu ajutorul suporturilor pe verticala. Sunt accesibile din punct de vedere al spatiului, in sensul ca putem expune cat mai multe ghivece cu flori. Dar sunt si estetice. Iata!


cum sa reamenajam cum sa reamenajam

Modele de suporturi pentru ghivecele cu flori

Aproape ca nu exista model de suport vertical care sa nu se armonizeze cu restul pieselor de decor din apartament. Prin urmare va lasam in compania acestor idei, cu atat mai bine daca le veti pune in practica.

sursa foto: Pinterest

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI