Butoaie de lemn transformate in mini-baruri excelente

Butoaie de lemn transformate in mini-baruri excelente

Cine nu isi doreste unul dintre aceste mini-baruri excelente? Pentru a economisi spatiul, vedem aici cum sa le realizam din butoaie de lemn. De ce avem nevoie de mini-baruri? Cele mai frumoase momente din viata noastra sunt cele in care ne relaxam, momentele pe care le petrecem cu prietenii nostri, chiar daca doar stam de vorba sau de distram la o petrecere pe cinste.


De cele mai multe ori, este mai convenabil sa dai o petrecere in casa decat sa iesi in oras. De aceea, un mini-bar poate fi o idee excelenta.

In primul rand, daca nu sunteti pasionati de bauturi vechi sau de vinuri, atunci cand dati o petrecere s-ar putea ca mini-barul sa fie atractia principala a serii, mai ales pentru cei care sunt pasionati de aceste bauturi alcoolice.

Dar nu numai atat! Un butoi de lemn transformat intr-un mini-bar poate infrumuseta incaperea si poate sa ii aduca un pic de aer vintage. Vedem si noi, in urmatorul articol, o multime de idei frumoase pentru a transforma un butoi de lemn intr-un mini-bar excelent care se va potrivi in sufrageria casei noastre. Alegeti-l pe cel care va place cel mai mult si apucati-va de treaba! Asteptam poze cu proiectele realizate de voi pe pagina noastra de Facebook.


mini-baruri excelente (1)

mini-baruri excelente (2)

mini-baruri excelente (3)

mini-baruri excelente (4)

mini-baruri excelente (5)

mini-baruri excelente (6)

mini-baruri excelente (7)

mini-baruri excelente (8)

mini-baruri excelente (9)

mini-baruri excelente (10)

mini-baruri excelente (11)

mini-baruri excelente (12)

mini-baruri excelente (13)

mini-baruri excelente (14)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI