De ce sa ne complicam, cand avem o multime de idei practice de agatat perdelele la geam

De ce sa ne complicam, cand avem o multime de idei practice de agatat perdelele la geam

Una din treburile complicate ale gospodinei din casa este aceea a asezatului perdelelor la geam. Nici nu este nevoie sa va explicam procedeul, pentru ca il stiti deja. Urcatul pe scara pentru a le da jos de la geam, iar daca nu avem o scara folosim o masa, spalatul si calcatul. Insa treaba cea mai grea dupa calcat incepe. Daca a le da jos de la geam reprezinta o manevra usoara, nu la fel de simplu este asezatul lor la loc, si spunem asta din proprie experienta. Iata asadar un nou articol cu idei practice, dar mai ales utile.


De fapt scopul articolului de astazi, nu este acela al noilor tendinte in materie de perdele, ci acela de a afla impreuna, stimate cititoare, cateva solutii simple de a ne scuti de o munca in plus atunci cand trebuie sa le asezam la geam, desi poate ca nu ar fi rau sa ne inspiram in acelasi timp si din modelele si combinatiile de culori din imaginile de astazi. Propunem sa ramanem totusi la solutiile sistemului de prindere.

Una din ideile cele mai simple o reprezinta sistemul de prindere cu scai.

Pentru a le aseza cat mai rapid la geam, ce parere aveti de ideea de a folosi un sistem de prindere cu nasturi, exact ca in aceste imagini.


Si un sistem de prindere cu fundite ne scuteste de o munca in plus, dragi cititoare. Doar legam funditele pe draperia din lemn si gata cu asezatul perdelei la geam.

Nu incheiem fara a va spune ca degeaba ne dorim niste perdele sofisticate si elegante la geam, daca sistemul de prindere ne da batai de cap atunci cand vrem sa le asezam la loc. Priviti si va inspirati!

idei practice

idei practice

idei practice

idei practice

sursa foto


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI