Decor de Craciun superb, elegant, unde predomina albul si nuantele deschise

0
693

Decor de Craciun superb, elegant, unde predomina albul si nuantele deschise

Nuantele deschise sunt ideale pentru cei ce isi doresc o atmosfera magica de Craciun, dar nu vor un decor incarcat, ci unul unde predomina albul. Eleganta si simplitatea pe care albul o ofera pot fi transpuse si in decorul sarbatorilor de iarna.


Fie ca vrei sa decorezi o intreaga incapere cu alb sau doar coltul de relaxare, poti alege nu doar aceasta frumoasa culoare, ci si nuante de bej, auriu si argintiu. In acest fel, vei scoate spatiul din anonimat si ii vei oferi o nota magica.

Alb combinat cu auriu sau argintiu

Cea mai eleganta combinatie este de ornamente in alb si auriu sau alb si argintiu. Stralucirea data de ornamentele aurii sau argintii se potriveste de minune cu simplitatea albului pur.

Alege aceasta combinatie atat pentru decorul de Craciun, cat si pentru a amenaja casa in fiecare zi. Zona de relaxare va fi una eleganta si frumoasa daca alegi sa o decorezi folosind astfel de nuante deschise.


Semineu decorat cu alb si crengute de brad

Acolo unde focul este rosu, ornamentele cu alb se potrivesc perfect. Semineul este imaginea ce intruchipeaza perfect Craciunul. De aceea, te indemnam sa il ornezi cu decoratiuni superbe in nuante deschise, iar langa el sa pozitionezi bradul sau crengute de brad.

Masa de Craciun decorata cu alb

Scaune albe, masa din lemn, un decor in centrul mesei din lumanari aurii pe suporturi albe si crengute verzi de brad, proaspete. Decorul vizual, dar si mirosul crengutelor de brad ne duc cu gandul la munte, la natura.

Asteapta-ti oaspetii cu un decor simplu, dar elegant si care iese in evidenta intr-un mod subtil. Inspira-te din ornamentele pe care le-am pregatit pentru tine in articolul de mai jos.


Decoratiuni pentru cea mai frumoasa perioada din an, Craciunul

sursa foto: Pinterest