Decor de toamnă în gospodărie cu flori colorate în nuanțe de sezon

Decor de toamnă în gospodărie cu flori colorate în nuanțe de sezon

Adăugarea de flori colorate în nuanțe de sezon în decorul gospodăriei poate transforma mediul într-un colț de vis plin de farmec și frumusețe.


Toamna este un moment magic al anului când frunzele se îmbracă în culori vii și natura ne încântă cu o explozie de nuanțe calde.

Alegerea plantelor de toamnă

Toamna aduce o gamă largă de flori și plante ce au nuanțe de sezon. Crizantemele, daliile, aster, verbena, trandafirii de toamnă și echinaceea sunt opțiuni excelente. Aceste flori pot fi găsite în nuanțe de portocaliu, roșu, galben, mov și maro, aducând o explozie de culoare în curte.

Grădina de flori de toamnă

Creează o zonă specială în grădină pentru flori de toamnă. Plantează-le în grupuri sau în potcoave, astfel încât culorile și formele lor să se completeze reciproc. Această grădină de toamnă va fi o adevărată atracție pentru ochi și pentru fauna locală.


Ghivece și containere

Plantează flori de toamnă în ghivece și containere decorative și așază-le pe terasă sau pe verandă. Acestea pot fi rearanjate și combinate în funcție de preferințele tale și de evoluția sezonului.

Aranjamente florale

Creează aranjamente florale cu flori de toamnă și folosește-le ca elemente de decor în interior. Acestea pot fi plasate pe mese, ferestre sau alte zone pentru a adăuga un strop de culoare și prospețime.

Elemente decorative specifice toamnei

Adaugă dovleci sau frunze uscate în decor pentru a completa tema de toamnă. Aceste elemente pot fi așezate în jurul florilor sau pot fi integrate în aranjamentele florale.


Iluminat ambiental

Pentru a evidenția frumusețea florilor de toamnă, folosește iluminat ambiental. Felinarele, lămpile sau lumânările cu nuanțe calde pot crea o atmosferă plăcută în serile de toamnă.

Amenajarea unei curți cu temă toamnatică, o bucurie vizuală nemaipomenită

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI