Flori cățărătoare spectaculoase ce înfrumusețează fiecare colț al casei tale

Flori cățărătoare spectaculoase ce înfrumusețează fiecare colț al casei tale

Dacă îngrijești plantele cățărătoare în mod corect, acestea te vor recompensa cu o mulțime de lăstari noi, culori frumoase și miresme absolut superbe.


Indiferent de culorile pe care le alegi, florile cățărătoare sunt cu adevărat spectaculoase, ele făcând o impresie deosebită frumoasă, indiferent de locul unde le poziționezi. Cu toate acestea, este important să alegi o plantă sănătoasă. Această plantă de calitate foarte bună va fi poziționată într-un spațiu unde beneficiază de condiții bune.

Obține maximum într-un loc adăpostit – Flori cățărătoare spectaculoase

Zidurile, în special cele aflate într-un loc adăpostit, îți permit să cultivi și tufe care ar suferi în altă parte din gospodăria ta.

Când decizi ce anume să cultivi pe această suprafață, amintește-ți sa alegi o plantă care va beneficia cu adevărat de condițiile generoase de protecție pe care zidul le oferă.


Trucuri pentru poziționarea plantelor pe zidul casei

Evită sădirea plantelor cățărătoare preferate de păsări lângă ușa casei tale. Dacă alegi să poziționezi o plantă pe care păsările o iubesc chiar lângă ușa casei tale, pragul va fi mereu murdărit. Este mai indicată o plantă cățărătoare mai ușoară și cu frunze mai puține.

De asemenea, plantele cățărătoare mature pot fi folosite ca stinghii pentru păsări. Ține cont și de acest aspect atunci când plantez flori cățărătoare chiar lângă zidul casei tale.

Cât de superb pot împodobi florile cățărătoare gospodăria ta

5 Trucuri de aur pentru îngrijirea plantelor cățărătoare astfel încât ele să înflorească bogat

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI