Decoratiuni de iarna din conuri de brad – 23 de idei creative

0
11615

Decoratiuni de iarna din conuri de brad – 23 de idei creative

Iata ca sezonul articolelor cu idei despre decoratiuni de iarna a inceput, prin urmare acest fapt nu poate decat sa ne bucure. Pentru ca nu mai este mult si urmeaza cea mai frumoasa perioada din an, perioada sarbatorilor de iarna si pentru ca exista o sumedenie de lucruri din care le putem realiza, ne-am gandit sa le prezentam inca de pe acum, principalul motiv fiind acela de a nu fi luati prin surprindere si de a le confectiona pe ultima suta de metri.


Si vom incepe cu cele mai simple decoratiuni si anume acelea realizate din conuri de brad, prin urmare cine a avut grija sa le stranga din padure in vara care tocmai a trecut, iata ca acum are ce face cu ele.

Proiectele de astazi sunt destul de usoare, prin urmare cu accesorii precum fundite din dantela colorata, din panza de iuta sau din frunze si flori artificiale, le poate folosi oricine pentru a crea decoruri minunate de iarna.

Daca va intrebati cu ce puteti colora conurile de brad, va spunem noi. Cu oja cu sclipici, cu spray-uri colorate din comert sau cu orice tip de vopsea pe baza de apa. Insa oja cu sclipici ni se pare noua cea mai potrivita, deoarece o gasiti intr-o multitudine de culori iar preturile sunt destul de mici.


decoratiuni-de-iarna-1

decoratiuni-de-iarna-2

decoratiuni-de-iarna-3

decoratiuni-de-iarna-4

decoratiuni-de-iarna-5

decoratiuni-de-iarna-6

decoratiuni-de-iarna-7

decoratiuni-de-iarna-8

decoratiuni-de-iarna-9

 

SONY DSC

decoratiuni-de-iarna-11

Pentru a reda cat mai aproape de fidelitate forma fulgilor de nea, puteti folosi din belsug sarea grunjoasa. Daca deja v-am starnit curiozitatea si nu stiti cum sa procedati va spunem noi. Aplicati un lipici fluid si transparent pe unele portiuni de con, lasati putin sa se usuce iar apoi treceti pur si simplu conul de brad prin sare grunjoasa si se va lipi atata cat sa imite zapada.

decoratiuni-de-iarna-18

decoratiuni-de-iarna-12

decoratiuni-de-iarna-13

decoratiuni-de-iarna-14

decoratiuni-de-iarna-15

decoratiuni-de-iarna-16

decoratiuni-de-iarna-17

Spor la confectionat decoratiuni pentru iarna!

decoratiuni-de-iarna-19

decoratiuni-de-iarna-20

decoratiuni-de-iarna-21

decoratiuni-de-iarna-22

decoratiuni-de-iarna-23

via