Transformarea cutiilor de Tic Tac este creativa si haioasa

0
370

Transformarea cutiilor de Tic Tac este creativa si haioasa

Aceste mici recipiente pot fi foarte ajutatoare intr-o gospodarie, mai ales atunci cand dorim sa depozitam accesoriile si lucrurile micute pe care le pierdem usor. De exemplu, acele cleme si clips-uri pentru hartie pot fi usor depozitate intr-o astfel de cutiuta de Tic-Tac. De ce este usor si simplu? Pentru ca pot fi depozitate foarte usor, le puteti tine si in geanta, nu ocupa mult spatiu si sunt foarte practice.


transformarea-cutiilor-de-tic-tac-1

Clamele pentru par

Atunci cand te-ai saturat sa tot pierzi aceste clame mici pentru par, adu-ti aminte de aceste proiecte creative si practice. Nu ai nevoie decat de o cutiuta de Tic Tac pe care o poti refolosi si pe care o poti personaliza asa cum iti doresti. Simplu si util, nu-i asa?

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-2

Ingrediente pentru bucatarie

Inainte de a folosi cutiutele pentru a pune ingrediente in ele, aveti grija sa adaugati mici etichete pe fiecare cutiuta pentru a sti ce este in fiecare. Atunci cand gatiti, va va fi mult mai usor sa recunoasteti ingredientele si condimentele si sa folositi ceea ce aveti nevoie. Suna usor, nu-i asa?

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-3

O vaza mica

O vaza mica, practica si super simpatica, nu credeti? Personalizati cutia de Tic Tac exact asa cum va doriti.


transformarea-cutiilor-de-tic-tac-5

Sclipici

Daca nu aveti unde sa puneti sclipiciul si aveti nevoie de mici recipiente pentru acest lucru, va dam o idee practica: cutiile de Tic Tac.

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-6

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-7

Nasturi si alte accesorii mici

Nasturi de rezerva, accesorii micute de la geci sau de la alte haine, toate pot fi depozitate intr-un singur loc. Va va fi mult mai usor sa le gasiti, iar atunci cand veti avea de cautat un nasture pentru a il inlocui pe cel pierdut de la o haina, nu va mai trebui sa cautati intr-o cutie mare, plina cu nasturi de toate culorile, dimensiunile si modelele.

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-8

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-9

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-10

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-11

transformarea-cutiilor-de-tic-tac-12

via