Design de bai elegante, cu un aer spectaculos, ce te vor impresiona

0
1994

Design de bai elegante, cu un aer spectaculos, ce te vor impresiona

In astfel de bai elegante nu trebuie neaparat sa gasim un design banal, mult prea folosit, cu un mobilier simplu si pereti vopsiti in alb, crem sau alte nuante deschise. In design-ul contemporan, baia este o incapere amenajata cat mai minimalist. Cu toate acestea, mobilierul ei nu trebuie sa fie neaparat unul plictisitor. Poti alege piese de mobilier superbe.


Mai mult decat atat, atunci cand vine vorba de plaja de culori, poti opta pentru nuante ce nu sunt neaparat deschise la culoare. O provocare stilistica consta in alegerea unor culori aprinse sau in nuante inchise precum verde smarald sau albastru inchis. Combinate cu nuantele deschise, albastrul si verdele se potrivesc perfect intr-o baie

Cum decoram si amenajam practic si eficient o baie micuta

Amenajarea unei bai micute, dar elegante

Cand amenajeaza baia, multe persoane se axeaza pe alegerea pieselor de mobilier. Ne regasim in modelul ales si adaptam tendintele actuale existente la spatiul disponibil pe care il avem.

Daca asortezi si decoratiunile, dar si prosoapele din baie cu modelele si cu nuantele din baie, poti obtine un spatiu superb din punct de vedere vizual.


Corpurile de iluminat

Corpurile de iluminat pot sa scoata in evidenta si pot sa iti faca camera mult mai frumoasa. Pune accent pe unele piese de mobilier pentru a ridica eleganta la nivelul asteptarilor tale.

De asemenea, poti crea si un ambient intim si frumos cu ajutorul corpurilor de iluminat. In acest fel, vei folosi acest ambient doar in momentul in care te bucuri de o baie relaxanta.

In functie de dimensiunea baii, poti completa decorul cu lumina artificiala, mai ales in cazul in care lumina naturala lipseste din aceasta incapere.


Fii eficace cu ajutorul acestor idei de depozitare intr-o baie mica

sursa foto: Pinterest