15 Dintre cele mai frumoase ornamente rustice din lemn

15 Dintre cele mai frumoase ornamente rustice din lemn

Lemnul este un material autentic ce poate usor sa devina un ornament superb. Inspira-te din aceste ornamente rustice din lemn pentru casa ta.


Ce-i drept, lemnul este un material care se potriveste de minune intr-o casa de lemn. Cu toate acestea, acest material frumos este ideal atat pentru o casa cu design rustic, cat si pentru o casa cu design modern. Nimic nu se potriveste mai frumos pe o masa decat un platou cu branzeturi, struguri, nuci si biscuiti, platou din lemn care si-a pastrat forma sa naturala.

Suport pentru pixuri sau creioane – Ornamente rustice din lemn

Biroului din living room-ul tau ii lipseste un astfel de suport de creioane. Fie ca vorbim de un birou modern, contemporan sau de un birou cu aspect vintage, un astfel de suport de lemn este potrivit pentru casa ta. Face incaperea ceva mai prietenoasa si iti aduce aminte de casele cu design rustic, de cabanele din lemn pe care le vedem la munte.

Suport pentru bolurile din casa ta

Bolurile din casa ta au nevoie de sunt perfecte pentru a sta pe un suport realizat din discuri de lemn. Cu putina imaginatie si creativitate poti chiar si tu singur sa realizezi un astfel de obiect decorativ, dar si practic pentru casa ta.


Suporturi pentru lumanari – Ornamente rustice din lemn

Din mici bucati de lemn pe care le-ai taiat in bucatati inegale poti realiza suporturi pentru lumanari. O lumanare te ajuta sa schimbi imediat atmosfera din casa ta, astfel ca ele sunt perfecte pentru serile in care iei cina.

Lumanarile pot sta aprinse pe tot parcursul serii, dar doar atata timp cat sunt supravegheate. Revopseste lemnul pentru ca aceste ornamente sa capete un aspect mai modern, aspect perfect pentru casa ta.

Inspira-te si tu din aceste ornamente superbe!


sursa fot: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI