Economisim o multime de spatiu amenajand inteligent portiunea cu fereastra

Economisim o multime de spatiu amenajand inteligent portiunea cu fereastra

Oricat de incapatoare ar fi o locuinta, inca mai avem nevoie de o multime de spatiu pentru a ne organiza lucrurile in asa fel incat sa existe o ordine desavarsita peste tot. Iar cand spunem lucruri ne gandim la carti, la haine si asa mai departe.


Prin urmare daca spatiul oferit de camerele apartamentului in care locuiesti nu este suficient pentru toate amenajarile necesare, iata cateva idei de a folosi eficient spatiul de la geam, care este un spatiu generos dar mai ales util.

Piesele de mobilier pana in tavan sau biroul de lucru nu sunt singurele amenajari pe care le poate oferi in asemenea spatiu, ci si etajerele spre exemplu.

Punctual vorbind, un astfel de spatiu este suficient de generos pentru a-l amenaja in asa fel incat sa devina un mic birou de lucru, deoarece se stie ca in ziua de astazi este mai avantajos sa lucrezi de acasa.


O alta idee de a amenaja un astfel de loc, este aceea de a-l transforma intr-o mica biblioteca plina de carti.

Deoarece in ziua de astazi exista o sumedenie de firme care confectioneaza mobilier la comanda, il consideram un avantaj, prin urmare nu trebuie decat sa le prezentati proiectul, iar problema este ca si rezolvata.

Despre paturile suprapuse nici nu trebuie sa mai amintim, deoarece sunt cea mai buna alegere pentru o locuinta cu camerele reduse ca spatiu.


Iar pentru a inveseli atmosfera, puteti folosi o multime de tonuri, printre care si galbenul.

Prin urmare va invitam sa urmariti imaginile de astazi inspirandu-va pentru atunci cand veti dori sa amenajati sau sa reamenajati interiorul casei, si nu avem nici o indoiala ca nu va vor placea aceste idei practice. Iata!

spatiu

spatiu

spatiu

spatiu

spatiu

Idei de mobilier in care pot fi depozitate o multime de lucruri.


sursa foto

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI