Flori care înconjoară gospodăria: curtea, terasa, grădina, fațada casei

Flori care înconjoară gospodăria: curtea, terasa, grădina, fațada casei

Florile sunt o modalitate uimitoare de a decora întreaga gospodărie. De la curte, terasă, grădină, dar și fațada casei tale vor fi înfrumusețate.


Aceste flori care înconjoară gospodăria îți vor decora cu nuanțe și miresme frumoase orice loc unde sunt poziționate.

Alege să plantezi atât în sol, dar și în ghivece sau jardiniere pentru a te bucura de frumusețea florilor și de magia pe care acestea le transmit.

Plantarea inteligentă a florilor

Poți opta pentru plantarea inteligentă a florilor tale, astfel încât să menții o circulație ușoară în curtea casei tale. De exemplu, florile ce sunt poziționate de-a lungul al ei vor face că pășirea printre ele să fie o adevărată plăcere, dar și îngrijirea lor să fie destul de ușoară. Este important ca florile să fie accesibile, astfel încât să le poți îngriji ușor.


Udarea plantelor, verificarea lor atunci când vine vorba de dăunători sau boli, dar și ruperea florilor uscate sunt acțiuni extrem de importante ce trebuie făcute constant.

Fii atent la achiziționarea plantelor

Dacă ai în plan achiziționarea plantelor pentru a le poziționa în curtea casei tale, evită magazinele în care plantele nu arată bine.

Plantele afectate de uscăciune sau o mulțime de buruieni ce au crescut în compost sunt plante ce nu trebuie achiziționate pentru a fi plantate în curtea casei tale. Alege doar plante sănătoase, plante care arată bine încă de la început. În acest fel, vei fi sigur că ele vor crește frumos și se vor dezvolta sănătos în continuare.


Bucuria naturii în propria curte: Transformă-ți gospodăria cu ghivece cu flori

Înfrumusețează fațada casei cu flori cățărătoare – Armonie și eleganță în plan vertical

Curți absolut superbe, cu peisaje rupte din povești și ornamente fantastice

Serenitate și frumusețe naturală: Cum să creezi un design floral atrăgător în fața casei

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI