Flori care înfrumusețează curtea toamna, dar ne amintesc de zilele colorate de vară

Flori care înfrumusețează curtea toamna, dar ne amintesc de zilele colorate de vară

Toamna aduce cu ea o schimbare spectaculoasă în peisajul grădinii noastre, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm la culori și frumusețea florilor.


Există o serie de plante cu flori care se potrivesc perfect cu sezonul toamnei și care pot adăuga strălucire și culoare curții tale, în timp ce te fac să te gândești la zilele colorate de vară.

Crizanteme

Crizantemele sunt cele mai populare flori de toamnă. Disponibile într-o varietate largă de culori, aceste flori adaugă strălucire și frumusețe oricărei grădini toamna.

Ele pot fi plantate în grădini sau pot fi păstrate în ghivece pentru a oferi un punct de culoare în curtea ta.


Secretele îngrijirii crizantemelor – Cum să crești flori sănătoase și pline de culoare

Dalia

Dalilei sunt flori elegante și pline de culoare care înfloresc în toamnă. Ele pot varia de la nuanțe strălucitoare de portocaliu și roșu la nuanțe mai blânde de roz și alb.

Daliile adaugă o notă de eleganță și frumusețe grădinii tale de toamnă.

Cyclamen

Violeta de Alpi, cunoscută și sub numele de cyclamen, este făcută din flori mici și delicate, cu petale frumos conturate în nuanțe de alb, roz și mov. Aceste flori aduc o notă subtilă de eleganță și frumusețe în curtea ta.


Hibiscus

Hibiscusul de toamnă oferă flori mari în nuanțe de portocaliu, roșu și roz. Aceste flori sunt asemănătoare cu cele ale hibiscusului tradițional, dar înfloresc în toamnă, aducând un strop de vară în peisajul toamnei.

Cosmos – Mărăriță

Cosmosul este o floare ușor de cultivat care înflorește cu flori delicate și colorate în toamnă. Aceste flori atrag fluturii și albinele și adaugă un farmec natural curții tale.

Frunzele lor se aseamănă cu mărarul, însă culoarea pe care o au este de un verde mult mai intens, absolut superb.


Brândușele Giant

Brândușele Giant, cunoscute și sub numele de Colchicum înfloresc în toamnă cu flori de diferite nuanțe de violet și mov. Aceste flori adaugă un element neașteptat de frumusețe toamnei.

Alegând aceste plante și flori, poți să-ți transformi curtea într-un spațiu plin de culoare în timpul toamnei, păstrând în același timp amintirea zilelor colorate de vară. Toamna nu trebuie să fie doar despre frunzele căzute și culorile pământului.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI