Flori fantastice care înfrumusețează grădina și îți bucură privirea

Flori fantastice care înfrumusețează grădina și îți bucură privirea

Poziționate pe fațada casei, la delimitarea aleilor, pe garduri, dar și pe arcade colorate, aceste flori fantastice colorează și aduc bucurii.


În funcție de modul în care alegi să le combin, florile tale și în evidență pentru un contrast vizual puternic, absolut spectaculos.

Flori poziționate pe arcade

Arcadele construite din lemn pot fi folosite drept suport pentru florile tale. Plantele vor arăta absolut spectaculos, iar florile pot fi o modalitate deosebit de frumoasă de a îți colora gospodăria. Aceste arcade sunt poziționate, de obicei, la intrarea în curtea ta, chiar deasupra porții.

De asemenea, persoanele care își doresc să organizeze diferite evenimente în propria curte, florile poziționate pe arcade pot fi ideale pentru un mic colț pentru fotografie.


Plantele poziționate în curtea casei tale

Florile ce sunt poziționate în curtea casei tale, plantate direct în sol, sunt flori care înfrumusețează împrejmui rile. Acestea oferă o grădină multicoloră, o grădină care să îți aducă un zâmbet pe buze în fiecare zi.

Pentru că ai o curte cu adevărat frumoasă, poți combina plantele ce sunt poziționate în ghivece cu acelea ce sunt poziționate direct în sol. Este esențial să combini plantele cu flori colorate cu plantele verzi, astfel încât să schimbi întreaga înfățișare din acest spațiu.

Îngrijirea cu atenție a florilor

Pentru a ne bucura de flori absolut superbe este să ne îngrijim cu multă atenție. Dacă nu ai foarte mult timp de petrecut în grădina ta, te sfătuim să optezi pentru flori care nu am nevoie de îngrijire prea mare, flori oricum sunt panseluțele. Acestea se găsesc cu ușurință, deja înflorite, iar tu le poți planta imediat în grădina ta, astfel încât ace salată absolut superb.


Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

Cum te bucuri de o grădină extrem de productivă, profitând de proprietățile solului

Muscata englezeasca, floarea care nu stiai ca exista, dar este absolut superba

Flori colorate, cu adevărat spectaculoase pentru o explozie vizuală

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI