Foloseste colorantul alimentar pentru a nuanta trandafirii intr-un mod spectaculos

Foloseste colorantul alimentar pentru a nuanta trandafirii intr-un mod spectaculos

Trandafirii sunt prin natura lor niste flori deosebite, insa daca mai sunt si in nuantele curcubeului atunci sunt cu adevarat speciali.


Daca ar fi sa ne luam dupa tema articolului de astazi, pare mai degraba un proiect stiintific. Dar sunt doar niste idei creative. Ce fel de idei? Spectaculoase. O sa le numim totusi experimente stiintifice si cel mai probabil unii dintre voi le-ati mai pus in practica cu diverse ocazii.

Va propunem asadar sa incercati aceste idei ca pe ceva distractiv si ingenios sau pur si simplu pentru a va ocupa timpul intr-un mod creativ. Ce puteti face? Trandafiri naturali in culorilele curcubeului, iar pentru proiectele de astazi aveti nevoie doar de cateva flori, putin colorant alimentar si apa.

Asadar daca vreti sa obtineti mai mult nuante intr-o singura floare, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa taiat tulpina in patru, sa introduceti fasiile separat in vase cu apa in care ati pus colorant alimentar si sa asteptati 24 de ore. Efectul va fi unul spectaculos.


Puteti face multe combinatii de culori, insa cele in doua nuante sunt deosebite. Pana la urma totul se rezuma la imaginatia voastra iar daca veti folosi corect paleta de culori, rezultatul va fi unul pe masura. Iata!trandafirii 1

trandafirii 2

trandafirii 3

trandafirii 4

trandafirii 5

trandafirii 6

trandafirii 7

trandafirii 8

trandafirii 9

trandafirii 10

via

 

 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI