Grădina în martie – Ce plantăm și cum îngrijim pentru a ne bucura de roade

Grădina în martie – Ce plantăm și cum îngrijim pentru a ne bucura de roade

Grădina în martie are nevoie de lucrări pentru un start corespunzător de primăvară, astfel încât să ne bucurăm de roade bogate.


Alegerea arbuștilor pentru grădina ta

Pentru a te bucura de o vară plină cu plante superbe și arbuști frumoși, acum este momentul să îi plantezi. Te sfătuim să alegi magazine de specialitate pentru a cumpăra arbuști cu care să îți decorezi grădina. Aceștia pot fi plantați încă de acum, astfel încât să te bucuri de o vară bogată.

Te sfătuim să optezi pentru plantarea unui magnolii. Acest arbust este absolut superb, colorat, face orice gospodărie mai frumoasă și nu trebuie să lipsească nici din grădina ta. Mai multe detalii despre magnolii am pregătit în articolul de aici: Magnolia – Cel mai deosebit arbore cu flori ce ne incanta privirile si ne emotioneaza.

Plantarea florilor pentru o vară colorată

Tot acum este momentul când poți planta flori în curtea casei tale sau în grădină pentru a te bucura de o vară colorate. De exemplu, gladiolele pot fi plantate la circa 10 cm adâncime. De asemenea, distanța dintre ele să fie de aproximativ tot 10 cm.


Mai mult decât atât, gladiolele, dar și alte flori cu bulbi trebuie plantate în spațiile însorite. De asemenea, ele au nevoie de un sol care să nu păstreze apă deoarece se vor forma aici nici băltoace de apă, pe toate care nu vor face decât să putrezească rădăcinile florilor.

Mai mult decât atât, dacă poți, te sfătuim să plantezi aceste frumoase flori într-un spațiu destul de ferit de vântul puternic. Florile sunt destul de fragile, așa că au nevoie să fie ferite de vântul puternic.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI