Idei de amenajari superbe pentru balconul apartamentului tau

0
2256

Idei de amenajari superbe pentru balconul apartamentului tau

Descopera proiectele cu amenajari pentru ca balconul apartamentului tau sa arate absolut superb si sa fie un spatiu perfect pentru relaxare. Un spatiu perfect pentru a iti bea cafeaua, pentru a citi o carte, dar si pentru a lua pranzul. Zilele calduroase de primavara si vara pot fi sarbatorite chiar pe balconul casei tale.


Cu putina imaginatie si inspiratie poti sa transformi balconul intr-un loc ideal pentru relaxare si pentru a petrece timpul liber.

Amenajeaza un spatiu pentru a lua masa

De la scaune, o masuta frumoasa si alte cateva componente pana la corpuri de iluminat, poti amenaja aici un spatiu pentru dining. Cand ai musafiri, ii poti invita aici pentru un cocktail sau un ceai. Daca privelistea ta este una frumoasa, atunci motivele sunt si mai mari sa te relaxezi aici.

Cu toate acestea, daca nu te bucuri de o priveliste frumoasa, poti crea un perete din plante ideal pentru intimitate. Cresti plante verzi, superbe si te bucuri de umbra si de un loc in care sa te relaxezi fara sa ai parte de privirile vecinilor.


Stiluri diferite de renovare a unui balcon micut pentru orice buget si gust

Alege corpuri de iluminat pentru balconul apartamentului tau

De la corpuri de iluminat fixe pana la cele tip instalatii, poti opta pentru a lumina acest loc, dar si pentru a il face mai frumos. Lumina il va face ideal pentru serile petrecute aici, iar corpurile de iluminat pot sa scoata in evidenta anumite zone din acest spatiu.

Alege luminile calde, de culoare galbena. Sunt mai placute si pot fi pozitionate oricum doresti.

De exemplu, poti pozitiona corpurile de iluminat deasupra unui fotoliu sau pozitionate cu lumina catre o floare.

Un balcon mic, o oportunitate de a amenaja un spatiu de relaxare

sursa foto: Pinterest