Idei pentru iluminatul grădinii – Cum să creezi un ambient de poveste în aer liber

Idei pentru iluminatul grădinii – Cum să creezi un ambient de poveste în aer liber

Iluminatul grădinii este un bloc la care pot apela și tu atunci când îți dorești un design deosebit în curtea casei tale. Corpurile de iluminat pot fi schimbate de ori câte ori dorești, sunt accesibile, extrem de frumoase și potrivite pentru orice fel de curte, indiferent de mărimea acesteia.


Transformă propria curte într-o oază de liniște și relaxare cu ajutorul corpurilor de iluminat potrivite. Vei putea să creezi un ambient romantic, de poveste.

Serile de vară sunt făcute pentru a fi petrecute în aer liber, astfel încât să creezi amintiri plăcute împreună cu cei dragi. Iluminarea spațiului exterior poate fi o adevărată provocare, însă odată făcut acest pas, te vei bucura de un ambient romantic, de poveste.

Modalități diferite de a ilumina curtea

Lămpile care te ajută să economisești energie

Lămpile solare sunt ideale pentru persoanele care vor să economisească energie. Mai mult decât atât, ele adaugă un efect cu totul și cu totul deosebit în curtea casei tale. Se încarcă pe în timpul zilei cu ajutorul energiei solare și se aprind automat atunci când se face întuneric.


Lămpi cu LED-uri

Lămpile cu LED-uri sunt rezistente pe o perioadă mare de timp, însă ele sunt și economice. Pot fi folosite pentru a evidenția un anumit loc din curtea ta, poate o alee frumoasă sau în decorativ, însă ele adaugă și o notă de culoare în orice spațiu. De asemenea, acestea sunt disponibile într-o varietate mare de forme și culori.

Lumina ambientală

Lumina aceasta te ajută să creezi un ambient de poveste în curtea ta. Aceste lămpi pot fi poziționate în câteva puncte cheie din curtea casei tale.

Ai posibilitatea de a opta pentru lumini clasice, cum sunt acelea poziționate chiar la baza solului, însă poți opta și pentru lămpi suspendate, lumânări electrice, dar și multe altele.


De asemenea, ține cont și de faptul că poți adăuga o mulțime de elemente de decor în curtea casei tale pentru a crea atmosfera de vis pe care ți-o dorești.

Alegerea luminilor colorate

Pentru a adăuga o notă de culoare în grădină și curtea casei tale, poți opta pentru luminile colorate. Acestea se pot poziționa în jurul copacilor pentru a crea în efect ceva mai deosebit.

Vor arăta cu totul și cu totul special. Poți opta și pentru corpuri de iluminat cu LED care au opțiunea de a schimba culoarea. În acest fel, în funcție de starea pe care o ai, poți să alegi o culoare diferită în fiecare zi.


 

Balcon amenajat in stil hygge, confortabil si relaxant

Corpuri de iluminat superbe pentru a avea o curte de basm seara

Lemn plus corpuri de iluminat – Combinatia ideala pentru decoratiuni frumoase

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI