In casa sau afara? Alege sa te bucuri de ambele cu aceste spatii de vis!

In casa sau afara? Alege sa te bucuri de ambele cu aceste spatii de vis!

Adu o parte din bucuria de iti petrece timpul liber afara in casa ta cu aceste spatii de vis amenajate cu ferestre mari si decoratiuni superbe.


Daca locuiesti la curte, atunci construirea unui astfel de spatiu este necesara pentru a te bucura de natura. In plus, libertatea de a decora un spatiu mare si aerisit este mult mai mare.

Transformarea unui perete existent

Daca locuinta si constructia iti permite acest lucru, vorbeste cu o echipa de profesionisti si  transforma un perete existent intr-o trecere spre curte. Alege geamuri ce se deschis pentru a putea sa te bucuri si de living room sau bucatarie, dar si de exterior, in acelasi timp.

Ai grija ca geamurile sa fie rezistente si suficient de groase pentru anotimpul rece. Poti alege geamuri fixe sau usi, insa poti opta si pentru sisteme glisante.


Amenajarea zonei de dining langa curte

Langa aceasta zona ce duce spre exterior amenajeaza zona de dining. Vei lua masa impreuna cu cei dragi pe timp de vara bucurandu-te de natura. Pe timp de iarna, lumina naturala si privelistea catre zapada te va bucura.

Pozitioneaza aici si un semineu pentru ca iernile sa fie relaxante, frumoase.

Minunatii de casute in gradina realizate doar din sticla si lemn

Mini-casute realizate din bucati de lemn vechi, perfecte pentru o curte mica

Tavanul din sticla, un decor absolut superb

Tavanul din sticla este o alta modalitate superba de a aduce natura in casa ta. Bineinteles, costurile sunt mai ridicate, insa si privelistea este una de vis. Ai nevoie de acces pe acoperis pentru a curata un astfel de tavan.


Sunt frumoase, iar daca vrei sa ai umbra, poti alege un sistem glisant pentru a acoperi acest spatiu in zilele cu prea mult soare.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI