Infrumusetam spatiul de la intrare cu decoruri minunate de toamna

Infrumusetam spatiul de la intrare cu decoruri minunate de toamna

Nu ar trebui sa ne intristeze cele cateva zile friguroase, deoarece stim cu totii ca dupa nori se arata soarele. Prin urmare haideti sa ne bucuram de multitudinea de decoruri minunate de toamna. Iar cand spunem decoruri ne gandim desigur la cele pe care le putem realiza din bogatiile acestui anotimp colorat, bogatii precum dovleci viu colorati, paie, stiuleti, panuse, frunze sau crengi uscate. Ne oprim aici cu enumerarea lor si trecem la tema de astazi, respectiv la idei de a infrumuseta spatiul de la intrarea in casa cu decoratiuni specifice toamnei.


Infrumusetam exteriorul casei cu decoruri minunate de toamna

Ca de obicei incepem cu cele mai simple idei de decoruri pe care le putem realiza si anume dovlecii. Sunt viu colorati, au forme din cele mai diverse si putem crea cu ajutorul lor cele mai frumoase tablouri de toamna.

Refolosim creativ laditele din lemn

Laditele din lemn sunt alte accesorii pe care le putem folosi intr-un mod creativ la realizarea unor aranjamente originale. Iata!

Idei de decoruri de toamna – Un mesaj original de bun venit

Toamna nu inseamna doar camari pline, ci mai inseamna si decoruri minunate. Iata, asadar un bun prilej de a le transmite, prin intermediul acestor idei de aranjamente, mesaje originale oaspetilor care ne trec pragul casei.


decoruri minunate de toamna decoruri minunate de toamna decoruri minunate de toamna

Toamna mai inseamna si rustic

Nu ratam nici o ocazie de a va prezenta decoruri rustice, decoruri care pot fi realizate cu usurinta dintr-o multime de obiecte la indemana. Spre exemplu, felinarele sunt ideale pentru a construi tablouri rustice. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa urmariti imaginile de mai jos.

Nu incheiem fara sa va reamintim ca puteti posta pe pagina noastra de facebook impresii si comentarii referitoare la aceste idei de a infrumuseta casa si curtea cu decoruri minunate de toamna.

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI