Ingrijirea carciumareselor: Plantare, ingrijire si galerie foto superba

0
1449
ingrijirea carciumareselor

Ingrijirea carciumareselor: Plantare, ingrijire si galerie foto superba

Ingrijirea carciumareselor poate sa iti ofere atat o activitate placuta, cat si o gospodarie superba, cu flori frumoase si colorate.


Carciumaresele sunt flori originare din America si ating inaltimi de la 30 la 80 de cm, in functie de specie. Florile carciumareselor au culori absolut spectaculoase, dar si forme care te cuceresc. Florile pot fi simple sau duble.

Ingrijirea si cresterea carciumareselor

Pentru a avea carciumarese superbe, acesea au nevoie de un pamant fertil, nisipos si bine drenat. Partea buna este ca aceste flori incep sa iti incante privirile devreme si se opresc tarziu. Ele infloresc inca din luna iunie pana toamna tarziu.

In functie de temperatura, carciumaresele au nevoie sa fie udate cam de 2-3 ori pe saptamana, cu apa in cantitati moderate.


Inmultirea in gradini se face primavara prin seminte.

In ceea ce priveste fertilizarea, aceasta se recomanda sa fie facuta cam de 4 ori in perioada lor de vegetatie. Poti sa folosesti ingrasaminte lichide sau ingrasaminte ce au eliberare prelungita. Mai mult decat atat, poti sa intrebi in magazinele de specialitate de ingrasaminte speciale pentru carciumarese sau poti alege astfel de ingrasaminte naturale.

Iata cum poti ingriji si muscatele pentru a inflori superb.

 

Daca nu stii unde sa asezi carciumaresele, sa stii ca ele sunt mari iubitoare de soare, caldura si de temperaturi frumoase.


Flori rezistente dupa taiere

Carciumaresele sunt flori ce rezista cam 5 zile dupa taiere, astfel ca sunt ideale pentru a fi puse in buchete. De asemenea, daca ai o sera mare, poti chiar sa transformi cresterea carciumareselor intr-o afacere prospera. Sunt flori superbe, iar culorile lor atrag privirile oricui.

Combinate intr-un buchet superb, sunt un cadou perfect pentru cei dragi. Fiind rezistente, carciumeresele sunt si flori cautate de catre cumparatori, dar si de catre micii antreprenori care au florarii.

Descopera cum sa cresti hortensia superba.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

sursa foto: Pinterest