Intrebuintari neobisnuite, dar extrem de utile pentru simplele agrafe de birou

0
273

Intrebuintari neobisnuite, dar extrem de utile pentru simplele agrafe de birou

Am pregatit o lista bogata cu intrebuintari extrem de utile, intrebuintari la care nu te-ai fi gandit niciodata pentru banalele agrafe de birou. Descopera-le si tu in acest articol!


Utilizarea agrafelor ca si carlige

Din agrafele acestea de birou poti face extrem de usor carlige pe care sa le folosesti apoi pentru a agata lucruri atat pe perete, cat si pe anumite suporturi.

Semn de carte

Cu ajutorul unor agrafe poti transforma un simplu semn de carte intr-un obiect de suflet. Transforma agrafa de birou intr-un semn de carte in forma frumoasa de inimioara. Este excelent pentru a fi si daruit cadou cuiva drag.

Experimente haioase si frumoase pentru cei mici

Daca vrei sa iti ajuti copilul sa isi uimeasca prietenii, atunci poti sa ii arati cum sa faca ca o agrafa de birou sa pluteasca in apa. Se rupe o bucatica de servetel sau prosop de hartie si se aseaza pe suprafata apei. Pune apoi aceasta agrafa deasupra, ofera-i cateva clipe si vei vedea ca hartia o sa se duca in apa, iar agrafa o sa pluteasca.


Explicatia? Ei bine, hartia se duce in jos, creand astfel o presiune care impinge agrafa. Impresionant si extrem de haios!

Un lant util

Daca ai nevoie de un mic lant pentru a trage ceva la care nu ajungi, de exemplu, poti crea unul din agrafe de birou.

Curatarea cireselor

Cu agrafele de birou poti sa cureti ciresele de samburi. Tot ce trebuie sa faci este sa desfaci agrafa de la mijloc si sa o introduci pe la codita ciresei. Ai grija ca sucul de la cirese sau visine sa nu sara pe tine deoarece acesta iti poate pata hainele.


3 Trucuri care te ajuta sa albesti rufele rapid, fara inalbitor

sursa foto: Pinterest