Jardiniere supraetajate sau cum sa salvam cat mai mult spatiu in gradina

0
1513

Jardiniere supraetajate sau cum sa salvam cat mai mult spatiu in gradina

Jardiniere supraetajate sau cum sa salvam cat mai mult spatiu in gradina. Un articol al carui tema este cu si despre idei practice de a economisi spatiul din curtea casei. Dar si cum putem reimprospata decorul cu ajutorul florilor si al accesoriilor din lemn.


Jardiniere supraetajate pentru florile din gradina, dar nu numai

Daca nu v-ati convins ca florile sunt cele care dau gradinii un farmec aparte, poate o vor face idei practice de a decora spatiile cu accesorii din lemn. Iar cand spunem accesorii din lemn ne referim la recipientele din lemn in care pot fi sadite o multime de plante. De la florile de sezon si pana la cele care dau savoare preparatelor noastre. Respectiv plantele aromate. Altfel spus, mica gradina din jardiniera.

jardiniere supraetajate jardiniere supraetajate

Amenajari cu jardiniere din lemn care dau gradinii culoare

Nici nu mai este nevoie sa spunem ceea ce stim deja cu totii. Si anume faptul ca florile de sezon sunt cele care ne incanta ochiul si ne ametesc cu parfumul lor. Insa pentru a avea cele mai frumoase decoruri trebuie sa le ajutam si noi. Adica sa le punem in valoare. Cum? Cu ajutorul jardinierelor, evident.

jardiniere supraetajate

Jardiniere din lemn – Pentru un plus de design in gradina

Fie ca vorbim de cele mai simple elemente de decor sau despre unele moderne si sofisticate, toate inseamna un plus de design in gradina. Prin urmare cine nu a reusit sa-si amenajeze gradina intr-un mod cat mai eficient se poate inspira din aceste proiecte creative de vara.


jardiniere supraetajate

Va reamintim ca puteti adauga oricand comentarii referitoare la aceste idei de amenajari cu jardiniere supraetajate pe pagina noastra de facebook. Mai mult decat atat, asteptam fotografii cu decorurile realizate de voi in aceasta vara. Priviti si va inspirati!

jardiniere supraetajate jardiniere supraetajate jardiniere supraetajate jardiniere supraetajate jardiniere supraetajate

sursa foto: Pinterest