Sfaturi de aur pentru a crește roșii cărnoase și frumoase în ghiveci

Sfaturi de aur pentru a crește roșii cărnoase și frumoase în ghiveci

Roșiile sunt legume de vas clasice, așa că alege orice varietate care se vinde pentru a fi cultivată afară și te poți apuca de treabă. Sunt gustoase și pot fi transformate într-o mulțime de mâncăruri absolut delicioase.


Cu ajutorul sfaturilor din acest articol vei crește roșii cărnoase, frumoase, chiar dacă nu locuiești la curte și ai la dispoziție doar un balcon micuț.

Varietățile care pot fi cultivate în ghiveci sunt mai ușor de îngrijit, ele fiind ceva mai micuțe și compacte.

Varietăți de roșii superbe, ideale pentru ghivece suspendate

Dacă dorești plante de roșii atractive pentru un coș suspendat, încearcă varietățile care atârnă, cum sunt „Tumbler” sau „Tumbling Tom”. Această ultimă varietate este disponibilă în variante cu fructe roșii sau galbene. El arată bine și atârnând pe marginile unui vas. Mai mult decât atât, sunt deosebit de gustoase.


Roșiile sunt deosebit de sensibile la fluctuațiile de temperatură, mai ales când vremea este puțin rece. Dacă sunt plantate afară prea devreme, frunzele se colorează deseori într-o nuanță deplorabilă de purpuriu. Plantele trebuie întotdeauna îngrijite cu grijă.

De asemenea, trebuie să le oferi o protecție temporară, astfel încât ele să fie protejate. Nu scoate vasele afară până la începutul verii sau chiar mai târziu.

Alege o varietate „tufă” dacă dorești să ai o plantă de roșii mai compactă. La aceasta nu va fi nevoie să îndepărtezi lăstarii lateral și care au nevoie de suportul mici. Roșiile care sunt de tipul unui cordon, așa cum sunt acelea cherry, am nevoie de suporturi mai mari.


Apoi, te poți ocupa minuțios de cultura de ardei și de cultura de vinete

Îngrijirea plantelor din ghiveci din interior pe timp de iarnă – 5 Trucuri de succes

Mana rosiilor – Solutii de prevenire si metode de a combate aceasta problema

SONY DSC

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI