Living room amenajat pentru a-ți petrece timpul cu familia

Living room amenajat pentru a-ți petrece timpul cu familia

Living room-ul este centrul vieții de familie, un loc în care membrii se reunesc pentru a petrece timp de calitate împreună.


Amenajarea sa poate să creeze un mediu prietenos și confortabil care să încurajeze interacțiunea, conversația și relaxarea.

Selectează mobilier confortabil

Alegerea mobilierului potrivit este esențială.

Optează pentru canapele și fotolii confortabile și spațioase, astfel încât toată familia să poată sta comod. Adaugă perne și pături pentru a crea o atmosferă călduroasă și primitoare.


Centrul camerei

Creează un centru al camerei care să fie punctul focal al spațiului. Acest centru poate fi un televizor, o șemineu sau chiar o masă de jocuri.

Asigură-te că toate scaunele sunt așezate astfel încât toți membrii familiei să poată vedea centrul camerei.

Decorarea unui living room în nuanțe pământii – Idei memorabile de design

Separarea vizuală a spațiului

Dacă living room-ul este destul de mare, împarte-l în zone funcționale.


O zonă poate fi dedicată televizorului și divertismentului, în timp ce alta poate fi un colț de lectură sau de conversație. Această abordare permite familiei să se bucure de diverse activități în același spațiu.

Iluminare ambientală

Iluminarea joacă un rol important în crearea atmosferei. Adaugă diverse surse de lumină pentru a obține un aspect cald și invitant. Lămpile, veiozele și lumina ambientală pot fi folosite pentru a crea un mediu plăcut în timpul serilor.

Depozitare eficientă

Optează pentru mobilier cu spații de depozitare pentru a menține ordinea în cameră. Dulapurile și rafturile pot ține jocurile, cărțile și alte obiecte, astfel încât să fie ușor accesibile, dar și ascunse atunci când nu sunt folosite.


Decor personalizat pentru un living room amenajat superb

Decorează living room-ul cu elemente care reflectă personalitatea familiei tale. Poți afișa fotografii de familie, tablouri sau alte obiecte personale care să aducă un plus de căldură în cameră.

Materiale și culori

Alege materiale și culori care să creeze o atmosferă plăcută și relaxantă. Culorile neutre pot fi completate cu accente de culoare care să aducă energie în cameră.

Spații de joacă pentru copii

Dacă ai copii, creează o zonă specială pentru ei. O cutie cu jucării, o masă de desenat sau o bibliotecă cu cărți pot să ofere copiilor posibilitatea de a se bucura de spațiul living room-ului.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI