Living room inalt, cu design de lux, absolut spectaculos

Living room inalt, cu design de lux, absolut spectaculos

Un living room inalt, impunator, amenajat in culori lemnoase, deosebit de elegant este ideal pentru un refugiu la munte, intr-o cabana de vacanta. Cine nu si-ar dori sa aiba o astfel de cabana la munte, decorata cu detalii absolut superbe, elegante si care atrag privirile tuturor?! Ei bine, toata lumea si-ar dori acest lucru, iar proiectele de mai jos sunt inspirationale pentru tine.


Chiar daca nu ai incaperea atat de mare, unele detalii de mai jos se pot transpuse si intr-un living room mai mic. Trebuie doar sa te lasi inspirat de aceste proiecte superbe.

Alege grinzi de lemn pe tavan

Grinzile din lemn sunt ideale pentru o cabana la munte, dandu-ti impresia unui spatiu decorat rustic, absolut superb. Acestea se potrivesc in living room, ofera incaperii un sentiment de relaxare si un ambient rustic, ambient care se gaseste in cabanutele de vacanta de la munte.

Opteaza pentru un semineu electric

Daca nu vrei sa construiesti un semineu pe lemne, poti alege unul electric. Iti ofera incalzirea de care ai nevoie, este superb si poate fi pozitionat chiar in living room-ul casei tale. Langa acest semineu pune cateva lemne de decor, perfecte pentru a completa un design rustic.


Spatiu de relaxare amenajat in mijlocul living room-ului

Daca acum construiesti casa, opteaza pentru un astfel de spatiu de relaxare construit in mijlocul living room-ului. Iti va crea senzatia unui loc aparte, loc la care ajungi doar daca cobori pe scari.

Aceste spatii cu tavan inalt sunt elegante, ofera senzatia unui loc aerisit, mare si sunt foarte elegante.

In ceea ce priveste amenajarea lor, ai nevoie de lumina naturala pentru ca spatiul sa nu para prea sec. Draperiile dintr-un living room inalt trebuie sa fie cat mai simple pentru a nu incarca vizual incaperea.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI