Metode de udare a plantelor pentru zilele cand esti plecat

0
676

Metode de udare a plantelor pentru zilele cand esti plecat

Pleci in concediu si nu are cine sa iti ude plantele? Cu ajutorul acestor idei creative nici nu vei avea nevoie de ajutor, ci doar de putina imaginatie. Inspira-te din metodele de aici pentru a le oferi apa plantelor tale, chiar si atunci cand esti plecat in concediu.


Uda plantele foarte bine inainte de plecare, insa adauga apa treptat. De asemenea, este recomandat sa nu uzi plantele excesiv si sa ai grija ca acestea sa nu stea intr-un pamant care balteste.

Punerea apei in farfurie – Metode de udare a plantelor

Pentru ca planta sa poata sa isi ia exact cantitatea de apa care ii este necesara, se pune lichidul in farfurioara. In acest fel, chiar daca esti plecat, planta ta va putea sa traiasca sanatos pentru cateva zile bune, chiar si o saptamana, in functie de specie.

Udarea plantelor cu ajutorul unui fitil improvizat

Cu ajutorul unui fitil pe care il poti realiza dintr-un dres, poti pune un capat al dresului intr-un recipient cu apa si celalalt capat in ghiveci.


Este o metoda excelenta pentru ca florile tale sa aiba cantitatea de apa zilnica necesara.

Florile din ghiveci si beneficiile lor pentru membrii familiei tale

Udarea plantelor prin accesorii creative si practice

Exista anumite accesorii care se numesc globuri de apa. Acestea se pot cumpara din magazin, insa le poti crea si tu, acasa, cu putina imaginatie. Udarea plantelor prin globuri de apa este o metoda creativa de a te bucura de cateva zile de liniste in concediu, stiind ca plantele tale au apa necesara.

Aceste globuri se umplu cu apa si, cu ajutorul unei tije prin care picura apa, plantele tale din ghiveci primesc doza zilnica de lichid.


4 Trucuri pentru florile din ghiveci – Ingrijirea frumoaselor vietuitoare

sursa foto: Pinterest