Mica gradina din bolul de sticla – Idei de aranjamente din plante suculente

Mica gradina din bolul de sticla – Idei de aranjamente din plante suculente

Indiferent de anotimp si de momentul pentru care le alegem, aranjamentele florale sunt toate la fel. Adica spectaculoase. Si pentru ca toamna ne ameninta cu plecarea, propunem sa mutam gradina cu flori intr-un bol din sticla. Am folosit aceasta figura de stil pentru a face legatura cu subiectul de astazi, respectiv idei de aranjamente din plante suculente.


Ce accesorii ne trebuie pentru aranjamente din plante suculente

Dupa cum v-am obisnuit, nu putem trece mai departe fara sa enumeram cateva din accesoriile necesare unor astfel de proiecte creative. Cu siguranta v-ati dat seama ca bolurile din sticla, nisipul sau piatra decorativa de diferite granulatii, fac parte din arsenalul de lucruri de care vom avea nevoie pentru a realiza astfel de aranjamente din plante.

aranjamente din plante suculente aranjamente din plante suculente aranjamente din plante suculente aranjamente din plante suculente aranjamente din plante suculente

Cum realizam aranjamente spectaculoase din flori si nisip decorativ

Modul de aranjare este simplu. Se intercaleaza in recipientul respectiv mai multe straturi de piatra decorativa, pamant imbogatit cu nutrienti si nisip colorat. Deasupra se aseaza speciile de plante suculente alese pentru realizarea decorului. In cazul in care vreti sa aflati cum se ingrijesc aceste flori minunate, va invitam sa deschideti acest articol.

Iar daca va intrebati de unde puteti procura nisip colorat de diferite granulatii sau piatra decorativa, va sugeram sa dati o cautare pe internet, deoarece sunt o multime de firme care comercializeaza astfel de produse.


Sugestii si modele de aranjamente din plante suculente

Deoarece am intitulat-o sugestiv mica gradina din bolul de sticla, asta face ca imaginatia sa ia locul indemanarii. Prin urmare iata cum putem evidentia decorul.

Cel mai frumos aranjament din plante suculente si piatra decorativa alba. Dar este doar parerea noastra!

Nici de data aceasta nu incheiem fara sa va spunem ca puteti lasa pe pagina noastra de facebook un scurt comentariu legat de aceste idei minunate.


sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI