Montati pompa de caldura sau incalzire prin pardoseala cu aceeasi echipa – Eco Drill

0
456

Montati pompa de caldura sau incalzire prin pardoseala cu aceeasi echipa – Eco Drill

Cu atat de multe resurse in ceea ce priveste sistemele de incalzire este chiar pacat sa nu
cautam variante care sa ne ajute sa aducem la maxim confortul si la minim cheltuielile. Spre exemplu despre incalzirea in pardoseala nu vorbim despre ceva nou aparut. Tendinta celor care aleg acest tip de sistem este una in crestere si este de inteles de ce. Avantaje sunt multe si in plus puteti colabora cu Eco Drill, echipa ce accepta deplasarea oriunde in tara.


Ce presupune incalzirea in pardoseala

Acest tip de incalzire poate fi aleasa indiferent ca vorbim de o casa in constructie sau de una deja finalizata. Implica ce-i drept un amplu proiect, in unele cazuri va fi necesara aplicarea de sapa si de nivelare a pardoselii pana cand efectiv este montat sistemul de incalzire prin pardoseala. Tevile cu agent termic sunt ascunse sub pardoseala, pardoseala ce poate fi atat de tip placi ceramice, cat si de tip placi din lemn, respectiv parchet.
Un astfel de proiect poate fi dus la bun sfarsit cu ajutorul celor de la Eco Drill. Echipa in cauza accepta deplasarile oriunde in tara. Din experienta cumulata pana acum echipa recomanda ca acest tip de sistem sa fie prima optiune mai ales in incaperi sau cladiri in care volumul de aer ce trebuie incalzit este foarte mare, in spatii comerciale sau rezidentiale inalte, in zone de parter sau unde umiditatea tinde sa fie una mentinuta la cote mari.

Cu Eco Drill colaborati eficient

In principal obiectivul de activitate a celor de la Eco Drill este cel de forare. Foreaza puturi de apa, de mare sau medie adancime si cu ajutorul echipei veti putea duce totul la bun sfarsit. In sensul in care se va ocupa integral de proiect, detine si utilajele necesare astfel incat sa nu modifice preturile sau sa nu intarzie executia din cauza inchirierilor sau subinchirierilor de utilaje specifice.
Dupa finalizarea unui put de apa puteti opta sa nu cautati neaparat un alt prestator de servicii.
Tot Eco Drill va pune la dispozitie si sisteme de pompare, pe care le monteaza. Clientul are parte de garantii, primeste tot punctual, fisa tehnica si evita astfel posibilele conflicte de viziune si abordare a diferitilor prestatori de servicii din aceasta nisa.

Pompa de caldura, un sistem neconventional

Daca tot vorbim de sisteme ce aduc un confort maxim in gospodarie poate ca ar trebui sa
mentionam si despre pompele de caldura. Ce-i drept, acestea pot fi montate numai daca
pamantul este forat in adanc, insa au un maxim de randament. Mentin ambient placut, caldura iarna si racoarea vara.


Pompele de caldura pot aduce economii de pana la 75% din valoarea facturilor pe care le aveti lunar. Iar despre cum vor fi acestea montate si ce tip de pompa (apa-apa sau sol-apa) veti discuta pe larg cu cei de la Eco Drill.
Un singur prestator de servicii poate fi un raspuns potrivit multiplelor voastre nevoi, totusi acestea au un punct comun: sa instalati sisteme care sa va ofere randament, confort si economii. Detalii complete regasim in pagina oficiala, ecodrillforaje.ro.

Contact:
[email protected]