Muscatele, o raza de soare si culoare in orice curte, terasa sau balcon

0
930
secrete ale muscatelor

Muscatele, o raza de soare si culoare in orice curte, terasa sau balcon

Muscatele sunt o raza de soare in orice gospodarie, fie ca vorbim despre terasa, curte sau balconul casei tale. Ele au nevoie de atentie aproape zilnica, insa rezultatele sunt pe masura.


Pozitioneaza-le pe terasa, intr-un loc cu soare pentru ca ele sa iti faca curtea mai frumoasa. Muscatele au nevoie de pozitionarea intr-o latura sudica a casei. Daca vrei sa te bucuri de un balcon care sa iasa in evidenta dintre toate spatiile din bloc, cel mai frumos mod de a face acest lucru este decorarea lui cu flori.

Flori ce sunt absolut superbe, ideale pentru casa ta

Muscatele necesita actiunea de a le fi indepartate frunzele uscate si florile uscate pentru a putea fi incurajate sa infloreasca din nou. Pe langa acest lucru, te sfatuim sa le oferi apa dimineata foarte devreme sau seara tarziu. Sfatul nostru este sa le uzi seara tarziu si sa faci acest lucru cu apa de ploaie.

Apa de ploaie contine o multime de substante nutritive, ideale pentru florile tale.


Fertilizanti pentru muscatele tale

Muscatele au nevoie de fertilizator pentru a creste abundent, asa cum vedem in unele gospodarii. Ele au nevoie de ingrasaminte care sa elimine unele carente nutritionale. Poti alege atat ingrasaminte solide, cat si lichide.

Solutiile sunt perfecte atat pentru a stimula o inflorire abundenta, cat si pentru a incuraja floarea sa creasca sanatos. Ingrasamintele o ajuta sa fie rezistenta si sa scape de anumite boli sau de anumiti daunatori.

Sfatul specialistilor este sa achizitionam ingrasaminte speciale pentru muscate. In acest fel, vom fi siguri ca stimulam inmultirea florilor, nu inmultirea si cresterea frunzelor.


Am pregatit si o galerie foto in articolul de astazi cu o multime de muscate frumoase, colorate, ideale pentru gospodaria ta.

Sursa foto: Pinterest