Obiecte vechi transformate in decoratiuni vintage fabuloase

Obiecte vechi transformate in decoratiuni vintage fabuloase

In urmatorul articol, vedem cum putem sa transformam cateva obiecte vechi, banale, in decoratiuni vintage fabuloase. Aceste decoratiuni frumoase sunt transpuse in cateva poze.


Daca aveti un fier de calcat vechi, il puteti vopsi si colora cu diverse floricele pentru a-l transforma intr-o decoratiune fabuloasa pentru casa. De ce sa aruncam obiectele vechi cand putem sa le pastram si sa le si refolosim? Daca urmarim urmatorul articol, vedem cat de frumos pot arata aceste obiecte transformate in decoratiuni.

De exemplu, aceste lazi frumoase sunt preferatele noastre deoarece putem depozita diverse lucruri in ele. Putem depozita haine, cosmetice sau alte creme de care noi, femeile, nu ne lipsim nicodata. Vopsite in acest fel, cu fluturasi si cu floricele, se potrivesc perfect in orice decor, fie ca este vintage sau minimalist si in orice casa. In orice incapere, aceste decoratiuni vor arata foarte frumos si se vor potrivi cu orice decor!

Vedem si noi, in urmatorul articol, cateva idei fabuloase pentru a transforma obiectele vechi in decoratiuni vintage fabuloase. Care este proiectul vostru preferat din cele de mai jos? Asteptam sa ne spuneti pe pagina noastra de Facebook sau in sectiunea comentariilor din acest articol. Va dorim spor la treaba!


decoratiuni vintage (1)

decoratiuni vintage (2)

decoratiuni vintage (3)

decoratiuni vintage (4)

decoratiuni vintage (5)

decoratiuni vintage (6)

decoratiuni vintage (7)

decoratiuni vintage (8)

decoratiuni vintage (9)

decoratiuni vintage (10)

decoratiuni vintage (11)

decoratiuni vintage (12)

decoratiuni vintage (13)

decoratiuni vintage (14)

decoratiuni vintage (15)

decoratiuni vintage (16)

decoratiuni vintage (17)

decoratiuni vintage (18)

decoratiuni vintage (19)

decoratiuni vintage (20)

decoratiuni vintage (21)

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI