Operatiunea „Bradul altfel” – Idei magice pentru un brad diferit, superb

Operatiunea „Bradul altfel” – Idei magice pentru un brad diferit, superb

Anul acesta poti face un brad diferit cu altfel de materiale, dar la fel de frumos si spectaculos, imitand forma bradului clasic. Fie ca vorbim de un brad crescut special in pepiniera sau de un brad artificial, din plastic, parerile sunt impartite. Oamenii nu sunt de acord nici cu taierea brazilor crescuti in pepiniere pentru ca acestia se arunca in fiecare an, iar resursele sunt utilizate in acest scop. Mai mult decat atat, brazii artificiali nu sunt prietenosi cu natura, chiar daca acestia sunt folositi pe o perioada foarte mare de timp, de cel putin 10 ani de zile sau chiar mai mult.


De aceea, ideile noastre de astazi se bazeaza pe un brad altfel. Poti sa decorezi atat o scara din lemn, insa poti utiliza si paleti din acelasi material. Cu ajutorul unor astfel de ornamente poti sa inlocuiesti bradul natural cu brio. Toate ideile de mai jos imita perfect forma bradului clasic de Craciun, iar ornamentele sunt aceleasi.

Brad altfel realizat din ladite de lemn – bBad diferit

Laditele de lemn sunt perfecte pentru a realiza din ele forma unui brad pentru Craciun. Ele sunt ideale pentru ca sunt materiale ce pot fi refolosite dupa ce se termina perioada sarbatorilor de iarna.

Atat laditele din lemn, cat si cele din plastic pot fi realizate si pentru a face din ele o multime de alte proiecte. Poti organiza in ladite fructele si legumele, dar poti realiza si mici corpuri de mobilier, ideale pentru casa ta. Inspira-te si din articolele de mai jos:


Cum sa dam o alta intrebuintare laditelor din lemn – Proiecte DIY

Ladite din lemn sau cum sa le refolosim la crearea unor decoruri rustice

Inspira-te din galeria foto de mai jos pentru a crea si tu anul acesta un brad diferit, cu totul si cu totul special si frumos, dar si prietenos cu mediul inconjurator.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI