Curte mică, plină cu flori abundente care îți îmbogățesc vizual spațiul

Curte mică, plină cu flori abundente care îți îmbogățesc vizual spațiul

Cu flori abundente poți decora și tu curtea sau grădină. Descoperă din acest articol cum să faci asta.


Fiind cele mai frumoase decorațiuni din curtea ta, florile pot să umple o curte mică într-un mod absolut superb, prin nuanțele și mirosul specific.

Găsește inspirația și în galeria foto pe care am pregătit-o mai jos, transformând astfel o curte mică într-un spațiu colorat, cu adevărat primitor.

Armonii de culori

Combinațiile de culori au puterea de a îți oferi o senzație de calm, dar și de armonie. De exemplu, nuanțele de albastru și purpuriu crează acel cal pe care îl căutăm cu toții în curtea noastră.


Cu toate acestea, combinațiile de culori sunt ceva foarte personal și trebuie să vă placă vouă, nu să optați pentru ceva ce este la modă.

Combinarea culorilor

Cu toate acestea, ține cont că nuanțele aprinse se potrivesc mai bine cu alte culori aprinse, iar nuanțele reci se potrivesc tot cu nuanțe reci. Poți realiza un aranjament din culori foarte puține sau chiar dintr-o singură culoare, în funcție de preferințele tale.

Dacă vrei ca spațiul să iasă cu adevărat în evidență, poți să variezi treptat culorile de la cele mai aprinse către cele reci.


Cumpără plante proaspete

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le poți pune în aplicare este să cumperi plante proaspete.

Află când se fac fac livrările principale la centrul de grădinărit cel mai apropiat de zona ta și du-te să cumperi flori în ziua respectivă. Vei achiziționa cele mai bune plante, înainte de a se ofili sau deteriora.

Cât de superb pot împodobi florile cățărătoare gospodăria ta

Totul despre rulourile de gazon pentru a avea o curte verde, superbă

Florile din curtea casei noastre – Magia care ne ține conectați cu gospodăria

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI