Organizarea unei băi mici – Idei pentru depozitarea lucrurilor în mod eficient

Organizarea unei băi mici – Idei pentru depozitarea lucrurilor în mod eficient

Atunci când ai la dispoziție o baie mică, organizarea spațiului devine esențială pentru a maximiza eficiența și confortul.


Cu planificare inteligentă și soluții de depozitare bine gândite, poți să transformi chiar și cea mai mică baie într-un spațiu funcțional și bine organizat.

Rafturi suspendate

Montarea unor rafturi suspendate pe pereți poate crea spații suplimentare de depozitare fără a ocupa prea mult spațiu. Folosește-le pentru a-ți așeza produsele de igienă, prosoapele sau alte accesorii.

Dulapuri cu oglindă

Alege un dulap cu oglindă încorporată pentru a beneficia de depozitare ascunsă și pentru a crea o senzație de spațiu mai mare.


Sertare sub chiuvetă

Utilizează spațiul de sub chiuvetă pentru a adăuga sertare sau organizatoare pentru depozitare. Aici poți ține produsele de curățat, rolele de hârtie igienică sau alte obiecte mai puțin vizibile.

Coșuri suspendate

Folosește coșuri suspendate sau coșuri pliabile pentru a păstra lucrurile organizate. Poți să le agăți în spatele ușii sau pe pereți, astfel încât să nu ocupi spațiul prețios de pe podea.

Suporturi pentru prosop

Optează pentru suporturi pentru prosop care se pot monta pe pereți sau pe uși. Acestea te vor ajuta să economisești spațiu și să ții prosopurile la îndemână.


Organizatoare pentru uși

Alege organizatoare care se pot monta pe spatele ușii pentru a păstra ordinea în baie. Acestea pot ține diverse produse, de la cosmetice până la prosoape.

Mini-oază de relaxare: Cum să decorezi o baie mică pentru a obține un aspect spațios

Cutii și coșuri transparente – Organizarea unei băi mici

Utilizează cutii și coșuri transparente pentru a vedea cu ușurință conținutul. Aceasta este o modalitate excelentă de a ține la distanță dezordinea și de a găsi rapid ceea ce ai nevoie.

Incorporează sertare sub cadă

Dacă ai o cadă, poți să instalezi sertare glisante sub ea pentru a stoca obiecte precum prosoape suplimentare sau produse pentru baie.


Minimalism și organizare

Cel mai important, păstrează spațiul curat și ordonat. Fii selectiv în privința produselor pe care le păstrezi în baie și renunță la lucrurile neutilizate pentru a evita acumularea de dezordine.

De la haos la ordine: Cum să organizezi o baie mică ca un adevărat expert

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI