Ornamente in forme rotunde pentru o gradina spectaculoasa

0
6944
Transforma-ti gradina intr-un spatiu superb, ce are la baza ornamente in forme rotunde, absolut superbe. 

Ornamente in forme rotunde pentru o gradina spectaculoasa

Transforma-ti gradina intr-un spatiu superb, ce are la baza ornamente in forme rotunde, absolut superbe.


Gradina este spatiul in care petreci o multime de timp. De aceea, acest loc ar trebui sa fie decorat astfel incat sa se potriveasca cu personalitatea ta. Fie ca vorbim de flori colorate, de ornamente elegante sau de o gradina moderna, invata sa iti pui in evidenta personalitatea unica cu ajutorul decoratiunilor.

Ornamente rotunde pentru o gradina de vis

O gradina de vis inseamna o gradina care sa iti placa tie. Daca preferi ornamentele rustice, atunci opteaza pentru a le transpune in design-ul curtii.

Daca esti genul de persoana care iubeste mai mult ornamentele moderne, atunci alege sa pavezi gradina si sa o transformi intr-un spatiu modern, elegant. Aici poti construi o pergola eleganta, acoperita cu flori, iar pe jos poti opta pentru piatra naturala. Piatra naturala ofera oricarui spatiu doza de eleganta de care are nevoie si este ideal pentru o curte mica sau mare. Acest material rezistent arata superb in orice spatiu.


Ornamente realizate cu anvelope vechi

Anvelopele vechi sunt ideale pentru a fi transformate intr-o multime de ornamente frumoase. Fie ca vorbim de suporturi pentru florile tale, de piese de mobilier sau de ornamente simple, cauciucurile vechi sunt extrem de versatile.

Poti sa realizezi din ele suporturi pentru florile tale, in diferite forme. Cele pe rotund sunt elegante si ofera o simplitate deosebita oricarui spatiu.

Mai mult decat atat, datorita faptului ca sunt foarte rezistente, cauciucurile pot fi transformate si in piese de mobilier. Scaunele mici, masute sau chiar si piese de mobilier complexe pot fi realizate din aceste cauciucuri. Alege sa le vopsesti folosind spray pentru a oferi curtii tale culoarea de care are nevoie. In acest fel, curtea va arata superb, colorat si va fi plina de viata, indiferent de anotimp.


sursa foto: Pinterest