Proiecte de paturi pentru flori uimitoare, realizate din piatra naturala

Proiecte de paturi pentru flori uimitoare, realizate din piatra naturala

Descopera cum poti sa realizezi cateva paturi pentru flori uimitoare, paturi create din piatra naturala superba ce ofera gospodariei un design elegant.


Piatra naturala este un material foarte rezistent, ideal pentru decorarea curtii tale. Astfel de proiecte realizate din piatra naturala sunt perfecte pentru orice gospodarie. Daca iubesti un design modern, contemporan, piatra naturala este un material ideal pentru care poti sa optezi.

Iubitorii de rustic sau de vintage pot sa opteze pentru ornamente din lemn, ornamente care iti transforma curtea intr-un adevarat paradis.

Proiectele din lemn si din piatra pot fi combinate

Alege sa realizezi proiecte atat din lemn, cat si din piatra. Aceste doua materiale pot fi combinate, astfel ca sunt ambele materiale ce sunt luate din natura.


De exemplu, un foisor realizat din lemn poate avea un gratar sau un cuptor realizat din piatra naturala sau din caramida.

Inspira-te si din galeria foto din articolul de aici pentru a construi si tu astfel de proiecte frumoase, aspectuoase pentru curtea sau gradina ta.

Delimitatoare din piatra naturala

Pentru curtea ta poti alege si gardulete sau delimitatoare mici realizate din piatra naturala. Trebuie sa tii cont ca, daca optezi pentru un gard mai mare realizat din piatra naturala, acesta va fi ceva mai scump. Cu toate acestea, acest lucru merita deoarece orice proiect realizat din piatra naturala este rezistent pe o perioada de cel putin 30 sau chiar si 50 de ani.


Citeste si Amenajari cu piatra naturala – Cum sa o folosim la decorarea casei

Citeste si Ornamente uimitoare pentru casa si curte realizate din piatra naturala

Trepte realizate din piatra naturala

Treptele inegale, cu aspect ceva mai neglijent, realizate din piatra naturala sunt perfecte pentru curtea ta. Sunt aspectuoase, dar sunt si ideale pentru ca printre ele cresc flori sau plante.

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI