Proiecte simple, dar utile, din lemn, ideale pentru curtea casei tale

0
551
proiecte simple

Proiecte simple, dar utile, din lemn, ideale pentru curtea casei tale

Descopera cum poti sa transformi un material atat de popular, aparent banal, in astfel de proiecte simple, dar foarte utile pentru gospodaria ta.


Proiectele din lemn sunt prezente in orice gospodarie, insa noi iti oferim o galerie foto care sa te inspiri pentru a crea noi idei. Fie ca discutam despre lemn reciclat sau despre piese de mobilier ori decoratiuni noi din lemn, acest material este rezistent, usor de intretinut si se gaseste peste tot.

Aleile din curtea ta, un decor important

Atunci cand cineva paseste in curtea casei tale, primul impact al acestor vizitatori cu gospodaria ta il vor avea aleile din curte. Este important sa le redecorezi frumos atat pentru estetica gospodariei tale, cat si pentru ca sunt practice, utile.

Aleile din curte pot fi realizate cu ajutorul unor discuri din lemn. Fixate in pamant, acestea sunt ideale pentru o curte cu design simplu, ce te duce cu gandul la rustic.


Descopera si aceste mini-casute superbe, din lemn, pentru o curte de poveste

Acopera estetic butoaiele ce depoziteaza apa de ploaie

Aceste proiecte simple sunt ideale pentru cei ce vor sa infrumuseteze gospodaria. Butoaiele ce depoziteaza apa de ploaie pot fi „ascunse” cu ajutorul unor bucati din lemn. In acest fel, vei reusi sa le integrezi perfect in design-ul gospodariei tale, facandu-le parte frumoasa din decor.

Atunci cand vrei sa realizezi proiecte frumoase pentru gospodaria ta, lemnul este unul dintre cele mai folosite materiale. Fiind atat de versatil, din lemn se pot realiza ornamente, piese de mobilier, dar si alte lucruri practice. Este folosit atat pentru interior, cat si pentru exterior, fiind rezistent la temperaturile scazute si la vremea nefavorabila. Daca este ingrijit cum trebuie, lemnul rezista zeci de ani de zile, aratand la fel de frumos.

sursa foto: Pinterest