Reduceri imposibile la piatra naturala pentru amenajare casei

Reduceri imposibile la piatra naturala pentru amenajare casei

Furnizorul de piatra naturala, Piatra Online, anunta reduceri imposibile la peste 20.000 m2 de piatra naturala. cu ocazia evenimentului Black Friday, care va avea loc pe 18 noiembrie, atat pe magazinul online cat si la showroom.


Daca aveti in plan renovarea locuintei sau vreti sa schimbati doar chiuveta din baie, intrati AICI si faceti-va lista cu produsele dorite. Ce produse veti gasi la reducere?

Ardezia flexibila

Ardezia flexibila este folosita atat la interior cat si la placari exterioare. Placile de ardezie sunt flexibile si pot fi folosite la decorarea diverselor obiecte sau suprafete din baie sau bucatarie.

Ardezia flexibila – lista cu produsele care vor fi disponibile la reducere poate fi consultata AICI.


ardezieflexibila

3ardezieflexibila

2ardezieflexibila

Travertin

Travertinul a fost si continua sa fie una dintre cele mai folosite pietre naturale in domeniul amenajarilor interioare si exterioare: baie, bucatarie, dar si la placari de fatade, pavaje etc  Pretul travertinului este accesibil, variind in functie de calitate, cariera si tipul de finisaje: lucios, mat, periat, antichizat, buciardat… Unele tipuri de travertin pot fi superioare marmurei.

Travertin – lista cu produsele care vor fi disponibile la reducere poate fi consultata AICI.

1travertin

2travertin

Mozaicuri antichizate

Aspectul uzat al pietrei, obtinut prin diferite metode si tehnici, creeaza o atmosfera destinsa in mediul decorat cu astfel de mozaicuri. Antichizarea are o dubla consecinta: frumusetea piesei si aderenta mare a suprafetei. Mozaicul poate fi folosit in bai, bucatarii sau chiar sufragerii, chiar si in spatiile exterioare.


Mozaicuri – lista cu produsele care vor fi disponibile la reducere poate fi consultata AICI.

mozaic

3mozaic

2mozaic

Chiuvete din piatra naturala

Chiuvetele din piatra naturala sunt destinate amenajarilor elegante, fie pentru proiectul de baie al unei case sau al unui apartament, fie pentru grupurile sanitare comerciale. Aveti de ales din zeci de modele cu design special, ce pot fi comandate din materiale precum travertin (clasic, auriu, rosu, noce, alb sau limestone) marmura sau onix (piatra semi-pretioasa), fiecare din acestea avand linii de design spectaculoase, dar si functionale.

Chiuvete din piatra naturala – lista cu produsele care vor fi disponibile la reducere poate fi consultata AICI.


2chiuveta

chiuveta

3chiuveta

Vrei sa afli primul de reducerile imposibile la piatra naturala? Inscrie-te AICI.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI