Refolosim creativ laditele din lemn si le transformam in obiecte utile

Refolosim creativ laditele din lemn si le transformam in obiecte utile

Reciclarea lucrurilor pe care le folosim este de actualitate. Ba mai mult, ocrotim in felul acesta natura. Prin urmare ne-am gandit sa aflam, prin intermediul acestor idei, cum sa refolosim creativ laditele din lemn transformandu-le in altfel de obiecte utile.


Cum transformam laditele din lemn in obiecte utile pentru casa

Cum le transformam este simplu. Partea interesanta este in ce le transformam? Va spunem tot noi. De exemplu putem realiza din ele niste rafturi pentru cartile de povesti ale celor mici. Sau in bancute tapitate.

Idei de obiecte utile realizate din ladite din lemn – Proiecte creative

Continuam seria exemplelor, spunandu-va in cateva cuvinte ce mai putem confectiona din ladite de lemn. Dar mai inainte de asta poate ca nu ar fi rau sa vorbim putin si despre calitatea lemnului folosit. Ei bine, ca si in cazul paletilor, calitatea lemnului este net inferioara. Practic sunt niste resturi din lemn. Insa cu un minim de prelucrare se pot obtine obiecte numai bune pentru depozitat marfurile usoare, respectiv acest gen de ladite. Iata ce putem face noi din ele, reciclandu-le intr-un mod creativ!

Ne jucam cu imaginatia si realizam din ladite piese de mobilier pentru camera copiilor

Evident ca nu ne referim la un intreg ansamblu de mobilier pentru camera copiilor. Nici nu ar fi posibil. Insa putem confectiona un suport pe roti, ideal pentru pastrarea jucariilor celor mici. Ba mai mult. Il putem adapta in asa fel incat sa poata fi utilizat ca si bancuta. O idee buna spunem noi.


Transformam laditele din lemn in suporturi colorate pentru ghivecele cu flori

O alta idee buna ar fi sa transformam aceste ladite in suporturi colorate pentru ghivecele cu flori. Iar daca nu ne credeti, va invitam sa urmariti imaginile de mai jos.

De exemplu le putem folosi ca idei de suporturi pentru prosoape sau ca suporturi pentru florile din balcon. Priviti!

obiecte utile obiecte utile obiecte utile obiecte utile

sursa foto: Pinterest


 

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI