Scari interioare in forma de spirala – intr-un concept modern si sofisticat

Scari interioare in forma de spirala – intr-un concept modern si sofisticat

Cu eforturi financiare destul de ridicate, oricine poate alege in ziua de astazi sa-si construiasca o casa pe pamant. Este mult mai frumos si mai sigur sa-ti duci traiul de zi cu zi intr-o astfel de locuinta. De aceea daca va numarati printre aceia care ati inceput constructia unei case si va aflati in faza de design interior, va supunem atentiei idei de amenajari astfel incat sa acordati o importanta deosebita si componentelor  interioare precum treptele care duc la etaj. Spunem acest lucru pentru ca cei mai multi aleg sa-si ridice casa pe mai multe nivele si-atunci logic ca e nevoie si de scari interioare.


Ceea ce va vom prezenta in articolul de astazi nu sunt altceva decat niste scari sub forma de spirala, dar adaptate intr-o nota moderna si futurista. Viziunea artistului care le-a realizat a fost una mai putin conformista, renuntand astfel la ideea de scara obisnuita. Si bine a facut, deoarece sunt adevarate opere de arta. Intr-un cuvant spectaculoase. Iar pentru finisaje de genul acesta, cu siguranta ca si bugetul este pe masura frumusetii lor. Dar la asa casa, asa scari.

Nu mai vorbim de materialele din care sunt facute, care trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Foarte important este si mesterul care vi le construieste. Decat sa aveti surprize neplacute, mai bine apelati la un specialist.

Dar pana la urma pentru a avea cel mai frumos interior, nici un efort financiar nu este prea mare. Iar noua nu ne ramane decat simpla misiune de a va invita sa urmariti acest articol, ca sursa de inspiratie pentru oricine le vede si isi doreste ceva special pentru interiorul casei lor.


Scarile sunt o componenta importanta in designul unei locuinte. Urmareste ideile de design interior din acest articol.

interioare 1

interioare 2

interioare 3

interioare 4

interioare 5

interioare 6

interioare 7

interioare 8

interioare 9

interioare 10

interioare 11

via

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI