Top metode de a incalzi casa in mod eficient

Top metode de a incalzi casa in mod eficient

In unele zone ale tarii, casele trebuie incalzite inca de la inceputul toamnei, pana la inceputul verii. Cu alte cuvinte, doar trei sau patru luni pe an casele oamenilor stau fara sa fie incalzite. In restul anului, ai nevoie de o metoda eficienta, dar si potrivita din punct de vedere financiar pentru a incalzi casa.


In zilele de astazi, exista o multime de metode eficiente pentru ca tu sa iti incalzesti casa. Alege care metoda ti se potriveste din lista de mai jos si vei locui intr-o casa calduroasa si confortabila.

Caloriferul electric

Caloriferul electric, desi este o metoda foarte buna de a incalzi locuinta, nu poate fi folosit permanent. Cu toate acestea, este necesar sa ai in casa un calorifer de rezerva, in cazul in care centrala ta sufera vreo defectiune.

Panourile radiante

Panourile radiante sunt o metoda eficienta de a incalzi locuinta. Ele functioneaza pe baza de curent electric si se gasesc usor in magazinele de specialitate. Sunt usor de integrat in design-ul interior, ele avand diferite marimi si culori.


Centrala termica

Daca locuiesti intr-o zona in care ai acces la gaz, atunci cel mai bine este sa optezi pentru o astfel de centrala termica pe gaz.

Centralele pe gaz sunt eficiente, insa ai nevoie de persoane autorizate pentru a le instala. De asemenea, o data la 2 ani centrala pe gaz se verifica de catre persoanele autorizate.

Centralele termice electrice consuma ceva mai mult, asa ca nu te arunca sa optezi pentru un astfel de tip de incalzire decat daca bugetul iti permite acest lucru.


Convector pe gaz – Metode de a incalzi casa

Instalarea unui astfel de convector pe gaz poate fi o modalitate extrem de practica de a iti incalzi locuinta.

Aceste convectoare pe gaz sunt mult mai accesibile ca pret decat centralele termice, astfel ca au inceput sa fie mai populare. Atunci cand necesita reparatii, piesele acestor convectoare nu sunt nici ele scumpe (cum sunt aceste piese instanturi pe gaz).

Cu toate acestea, fie ca locuiesti la curte sau la apartament, cel mai important este ca geamurile tale sa nu lase caldura sa intre. De asemenea, un alt factor important care determina cat de bine se pastreaza caldura in casa este izolatia. Ai grija ca apartamentul sau casa ta sa fie izolate pentru ca tu si familia ta sa va simtiti confortabil atat iarna, cat si vara.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI