Top proiecte spectaculoase pentru o curte fantastica, absolut magica

Top proiecte spectaculoase pentru o curte fantastica, absolut magica

Diferite, dinamice, prietenoase, colorate, toate aceste proiecte spectaculoase sunt ideale pentru gospodaria ta. Ti-am pregatit o galerie foto absolut superba ce contine proiecte diferite, dar superbe pentru a te bucura de o curte de poveste.


De la lucruri vechi refolosite pana la gradini de legume si decoratiuni, toate aceste proiecte sunt elemente utile si necesare unei gospodarii.

Flori aranjate pe verticala – Proiecte spectaculoase

Unul dintre cele mai frumoase si creative proiecte de aranjare a florilor este pozitionarea lor pe verticala. Este o modalitate excelenta de a economisi spatiul, dar si de a realiza o decoratiune frumoasa, colorata.

Suporturi creative pentru flori

Din ciment, lemn, dar si din alte materiale vechi poti realiza suporturi creative pentru florile tale. Pune-ti in valoare plantele prin intermediul unor astfel de decoratiuni absolut superbe.


Suporturile pot fi in forme de pasari, dar pot fi realizate si din anvelope vechi sau din alte lucruri reciclate.

Gradina de legume si asezarea acesteia

Gradina de legume este extrem de importanta intr-o gospodarie. Asezarea acesteia trebuie sa fie facuta cat mai la-ndemana pentru tine. In acest fel, vei putea sa supraveghezi si sa ingrijesti plantele foarte rapid.

De asemenea, pozitioneaza legumele astfel incat sa aiba o anumita distanta intre ele. Nu in ultimul rand, nu uita sa schimbi culturile intre ele. In acest fel, nu se vor pierde toate substantele nutritive din sol.


Refoloseste anvelopele vechi – Proiecte spectaculoase

Anvelopele vechi pot fi transformate in diferite proiecte pentru curtea ta. Ai nevoie doar de putina imaginatie, vopsea colorata si de flori. Vei reusi sa realizezi un suport creativ, incantator.

Admirat de catre toti musafirii si trecatorii, acest suport de flori va scoate in evidenta gospodaria ta.

Adevarate opere de arta realizate din flori, plante verzi si multa imaginatie

Cele mai creative si haioase idei pentru a transforma bicicletele vechi

sursa foto: Pinterest


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI