Trucuri mici pentru solutii de depozitare a lucrurilor din casa

Trucuri mici pentru solutii de depozitare a lucrurilor din casa

Cred ca nu doar noi, cei de la ideipentrucasa.ro ne confruntam cu lipsa spatiului suficient de depozitare, fie ca vorbim de baie, de bucatarie, de sufragerie, dormitor sau dressing. Dar ce faci cand efectiv nu mai ai unde pune dulapuri sau alte corpuri de mobilier pentru a inghesui toate lucrurile care chiar iti trebuiesc sau la care poate nu poti sa renunti?


Solutia este sa fii inventiv si sa folosesti absolut orice spatiu sau oportunitate de depozitare pe care o ai la indemana.

Cum ar fi usile de la masca de sub chiuveta sau de la dulapuri…pot sustine foarte bine capacele de la oale. Ingenios, nu-i asa?

Pe o simpla bara de plastic sau lemn asezata sub chiuveta poti agata o multime de obiecte de curatenie, care au dispozitiv de pulverizare. Asa castigi spatiu in dulap.


idei depozitare 1

idei depozitare 2

idei depozitare 3

idei depozitare 4

idei depozitare 5

idei depozitare 6

idei depozitare 7

idei depozitare 8

In bucatarie poti agata canile pe suporturi metalice pe perete. Va avea un aer vintage zona de cafea.
idei depozitare 10

Pentru a depozita jucariile micutului, poti folosi lazi de lemn sau carton, in functie de greutatea lor. Chiar si tuburile de carton de la hartia igienica pot fi folosite sub forma de compartimente, daca ai de asezat obiecte mici. Asa le poate lua la joaca si pune la loc, fara sa fie nevoie sa rastoarne vreun sac cu jucarii.

idei depozitare 11

idei depozitare 12

idei depozitare 9

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI