Un apartament colorat, ideal pentru tranzitia de la adolescenta la viata de adult

0
722
apartament ideal

Un apartament colorat, ideal pentru tranzitia de la adolescenta la viata de adult

Atunci cand nu mai locuiesti cu parintii, dar inca nu esti pregatit pentru a intemeia o familie, iti decorezi un apartament ideal, dupa bunul plac. Asa a facut si acest tanar cu multa imaginatie. Priviri rezultatul!


Un tanar caruia nu ii este frica sa experimenteze, sa se joace cu multe culori si forme, dar si sa isi puna imaginatia la incercare. Daca intri intr-un astfel de apartament, stii ca ai de-a face cu o persoana care stie ce vrea de la viata, chiar daca apartamentul pare unul amenajat intr-un mod rebel.

Living room-ul

Living room-ul are si un birou, ceea ce denota dorinta tanarului de a munci si de a se exprima prin lucrarile sale. Canapeaua este extensibila, iar tavanul are grinzi din lemn micute, care te duc cu gandul la un aspect industrial.

Spatiu de lucru mare si incapator

Spatiul de lucru este suficient de mare si amenajat cu multa imaginatie. Cele doua placi de pe perete ne duc cu gandul la vacantele de iarna pe partie. Se cunoaste faptul ca proprietarul este un iubitor de sporturi extreme, iar acest lucru se vede si in design-ul apartamentului sau.


Chiar si pe jos putem observa un covor ce este facut din imitatie de piele. Chiar daca este un apartament modern, unele decoratiuni ne duc cu gandul la un peisaj rustic, de munte: grinzile din lemn – chiar si cu aspectul lor industrial – si covorul de pe podea.

Un apartament ideal pentru iubitorii de culoare

Daca esti genul de persoana pe care astfel de culori il obosesc, atunci nu risca sa iti amenajezi apartamentul in acest mod. Culorile sunt aprinse, unele chiar tipatoare, baia fiind una dintre cele mai colorate incaperi din tot apartamentul.

Alege un astfel de design doar daca esti sigur pe tine si increzator!


sursa foto: Pinterest