Experimente in bucatarie - Cum sa fim practici, rapizi si eficienti

Experimente in bucatarie – Cum sa fim practici, rapizi si eficienti


Experimente in bucatarie – Cum sa fim practici, rapizi si eficienti

Pentru a experimenta in bucatarie, avem nevoie de cateva idei bune de pus in aplicare. Haideti sa invatam impreuna cum putem fi mai practici, mai rapizi mai eficienti.

Cum pastram zaharul brun moale?

Daca doriti sa pastrati zaharul brun moale, va sfatuim sa adaugati in el bezele moi americane. Se gasesc in hipermarket-uri, dar si in alte magazine mai mici.

 

Cum fierbem porumbul folosind cuptorul de microunde?

Bagam porumbul la cuptorul cu microunde, asa cum este el, timp de 4 minute. Ii taiem capatul cel mai gros, apoi strangem usor din partea cealalta. Aveti grija, este fierbinte! Dupa ce l-ati curatat, veti observa ca nu exista acele firicele de la porumb pe care nu ni le dorim.

 

Cum ne dam seama daca ouale sunt proaspete sau nu?

Pentru a va raspunde la aceasta intrebare, am pregatit o poza pentru voi. Aveti nevoie de un bol cu apa, in care veti pune ouale.

Numarul 1: Daca oul sta pe fundul bolului, atunci oul are mai putin de o saptamana si este foarte proaspat.

Numarul 2: Oul cu numarul 2 are aproximativ 10 zile si este un ou foarte bun.

Numarul 3: Oul cu numarul 3 are deja 3 saptamani vechime.

Numarul 4: Oul cu numarul 4 are mai mult de o luna vechime si este un ou care trebuie aruncat.

 

Cum taiem un pepene pentru a putea sa ne bucuram de fiecare bucata in parte?

 

Aveti nevoie de un inel de ceapa pentru a gati un ou delicios, dimineata si perfect rotund. Voua va place ideea?

 

Refolosirea sticlelor din plastic

Cum folosim sticlele pentru a depozita cat mai bine? Taiem partea de sus a acestora si acest lucru ne va ajuta atunci cand vom dori sa „lasam pungile fara aer”. O idee foarte buna, nu-i asa?

 

Cum taiem toate rosiile odata?

Aruncati o privire peste poza de mai jos. Va veti indragosti de aceasta metoda!

sursa foto

Se incarca...

S-ar putea sa-ti placa si:

Leave a Reply

Hey there!

or

Sign in

Forgot password?

Don't have an account? Register

Close
of

Processing files…

x
Susţine-ne cu un like: