Decor de iarnă în propria gospodărie – Spații relaxante absolut fantastice

0
323

Decor de iarnă în propria gospodărie – Spații relaxante absolut fantastice

Zilele cu ninsori ne oferă un sentiment aparte, un sentiment de relaxare, iar un decor de iarnă în propria gospodărie ne va face să ne simțim ca într-o vacanță.


Atunci când zilele de iarnă se apropie, ne bucurăm de acel sentiment plăcut pe care iarna și Sărbătorile ni le oferă. De aceea, ar fi păcat să nu profităm de acest anotimp. Astfel, vei putea să decorezi și tu curtea și grădina pentru a te bucura de cele mai frumoase ornamente pentru această perioadă.

În articolul de astăzi am pregătit pentru tine câteva detalii frumoase. Acestea sunt despre cum poți să îți decorezi și tu spațiul din curte, spațiul din fața casei și grădina pentru a te bucura de această perioadă.

Amenajarea spațiului din fața casei tale

Dacă ai amenajată o prelungire a casei tale, o terasă, atunci o poți decora să te bucuri de zilele frumoase de iarnă. Aceste spații pot fi amenajate cu decorațiuni de iarnă astfel încât să îți aducă aminte de sărbători.


Mai mult decât atât, cu un astfel de loc te poți transpune direct într-o vacanță mult visată. Toate acestea, fără să fii nevoit să pleci din confortul casei tale.

Decorațiunile și corpurile de iluminat

Decorațiunile și corpurile de iluminat pot fi în ton cu sărbătorile de iarnă, dar și în ton cu iarna. Poți opta atât pentru reni, un Moș Crăciun superb, dar și pentru ornamente cu brazi.

Corpurile de mobilier pe care le poziționezi aici pentru a te relaxa trebuie să fie realizate neapărat dintr-un material rezistent la temperaturile scăzute.


Alege instalații colorate, dar și instalații cu lumină galbenă pe care le poți ține aprinse pe tot parcursul serii.

Terase fantastice amenajate cu șarmul sărbătorilor de iarnă

Diferite ornamente pentru un Crăciun de poveste, cu adevărat fantastic

sursa foto: Pinterest