3 Trucuri care te vor ajuta să acorzi florilor îngrijirea atentă pe care o merită

3 Trucuri care te vor ajuta să acorzi florilor îngrijirea atentă pe care o merită

După ce ai plantat florile, este bine să ții cont de aceste trucuri astfel încât să le acorzi îngrijirea atentă pe care acestea o merită.


Ținând cont de sfaturile de aici, vei putea avea grijă de flori după ce acestea vor începe să crească și să se dezvolte. În curând, florile tale vor arăta splendid, iar trucurile de aici te vor ajuta să fii mereu cu ochii pe ele.

Pune țărușii cât mai curând

Întotdeauna este bine să înfigi suporturile pentru plante cat mai curând posibil. Dacă le pui atunci când planta are frunze, treaba este mai anevoioasă deoarece vei încerca să nu deteriorezi planta.

Acest lucru este destul de greu de făcut, iar suportul va fi mai puțin mascat. Pune țărușii de îndată ce plantele au răsărit deasupra pământului și poți estima destul de precis cât de mult se vor extinde.


Țăruși mascați

Majoritatea plantelor arată mult mai bine dacă suportul de care au nevoie este mascat. Țărușii din rămurele, având o lungime corespunzătoare fiecărei plante, sunt foarte potriviți. Aceștia nu sunt foarte înalți, astfel încât ei nu vor arăta inestetic.

Țărușii din materiale naturale sunt aproape invizibili.

Oprește încolțirea țărușilor – Trucuri pentru grădina ta

La plantele mai grele sau acolo unde dorești ca suportul să fie o parte integrantă a peisajului pe care îl creezi, un suport ca o salcie proaspăt tăiată sau o tulpină de alun se potrivește perfect. Așa cum spuneam și mai sus, țărușii din materiale naturale sunt aproape invizibili.


Cu toate acestea, dacă sunt lăsați în pământ mai mult de o lună sau două, aceștia pot încolți și dezvolta un sistem de rădăcini destul de extins. Înfășoară strâns țărușii și cu bandă adezivă pe întreaga lungime care va fi în contact cu pământul înainte de a îi înfige. Astfel, încolțirea va fi oprită.

By Erin Gleeson

sursa foto: Pinterest

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

URMĂREȘTE-NE

232,166FaniÎmi place
2,494CititoriConectați-vă
51CititoriConectați-vă

RECOMANDĂRI